Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет29052020

Брой 99, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.77544 BGN ↓ 1 GBP = 2.17973 BGN ↓ 1 CHF = 1.83079 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Царско село остана без треньор

Царско село остана без треньор

Никола Спасов коментира раздялата с новака в Първа лига - Царско сел, след като от клуба обявиха, че двете страни са разтрогнали договорните си взаимоотношения по взаимно съгласие. В предаването “Домът на футбола“ по DIEMA SPORT наставникът потвърди, че решението е било взето по този начин и е съвпаднало с прекъсване на шампионата заради извънредното положение в страната. “Това са нормали неща във футбола. Не ми се случва за първи път. Просто едно спонтанно решение - и мое, и на собственика. Споделих, че не искам да продължа работата си в Царско село и исках да използвам прекъсването. Разтрогнахме по взаимно съгласие, всичко е нормално, животът си продължава и няма никаква драма“, заяви Спасов.

“Началото в Първа лига не ми беше лесн. Чужденците започнаха по един начин, после докато се интегрират, докато подсилим отбора. Нещата не се случваха, както искаме. Пикът дойде с победата срещу ЦСКА, но ние вече доста време работехме с един и същ състав. Голямата разлика в отбора направиха именно чужденците. Благодарение на тях Царско село се представи добре, особено през пролетния полусезон. Жалко, че първенството се прекъсна, защото от последните 4 мача бяхме с 2 победи“, продължи Спасов.

“На мен ми е лесно да работя с бразилци. Те бяха в основата на добрите резултати, но не само те. Момчетата с френски паспорти също. Преди зимата направихме договори с Бахамбула, с Джони, които са много силни попадения. Родни бе едно момче, което успя да пробие на пазара и направи добро впечатление. Хората, които привлякохме есента, и това, което направихме като отбор в последните мачове, е основното“, анализира своята работа Никола Спасов.

За финал наставникът призна, че е отворен за предложения от други тимове.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Според регистъра, който се води от Агенцията за безопасност на храните, около 680-700 обекта са регистрирани като хлебопроизводители. Според...

Прочети още:

Loading...