Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 123, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67911 BGN1 GBP = 2.23108 BGN1 CHF = 1.69571 BGN
Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Ердоган обеща да накаже враговете си и възхвали подкрепирите го граждани

Ердоган обеща да накаже враговете си и възхвали подкрепирите го граждани

Ердоган обеща да накаже враговете си и възхвали подкрепирите го граждани

Море от хора, раз­вяващи национални флагове се събра в Истан­бул, за да чуят речта на президента Реджеп Ердоган, в която той обеща да накаже враговете си и въз­х­вали невъоръжените граж­дани опъл­чили се миналата година срещу раз­бун­тувалите се вой­ници и тан­ковете им.

“Враговете не проявиха милост, когато насочиха пуш­ките към моя народ“, каза Ердоган и добави: “Какво имаше моят народ? Тези хора имаха своите флагове — също както днес — и нещо още по-важно: Те имаха своята вяра“.

“Никой, който предава този народ няма да остане ненаказан“, заяви Ердоган.

Правозащитни организации и някои западни правител­с­тва твър­дят, че Ердоган изпол­зва въведеното след опита за прев­рат извън­редно положение, за да премахне опозиционни фигури, сред които правозащит­ници, прокюр­д­ски политици и жур­налисти.

Тур­с­ките граж­дани, звънели по мобил­ните си телефони вчера, първо чуваха пос­лание от президента Ердоган, след което успяваха да се свър­з­жат с тър­сения номер, предаде ДПА

“Като Ваш президент Ви поз­д­равявам по повод Деня на демок­рацията и национал­ното един­с­тво — 15 юли. Нека Аллах да бъде милос­тив към нашите мъченици. Пожелавам на нашите ветерани здраве и благополучие”, гласеше записът.

Пред­седателят на Съвета за инфор­мационни тех­нологии и съоб­щения Йомер Фатих Саян поясни в Туитър, че 16-секундният запис с поз­д­равител­ното пос­лание на президента е бил изгот­вен по поръчка на правител­с­т­вото.

България

Икономика

Култура

Спорт

Земеделие

САРА с мрачни прогнози за житото

САРА с мрачни прог­нози за житото

Пшеницата от новата реколта може да поевтинее до 232 лв. за тон, а средните добиви да падат със 17 %

С около 18% ще намалеят през 2018 година…

Прочети още:

Loading...