Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед22072018

Брой 142, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68781 BGN1 GBP = 2.19023 BGN1 CHF = 1.68287 BGN
Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Още една жена обвини Джордж Буш старши в непристойни действия

Още една жена обвини Джордж Буш старши в непристойни действия

Още една жена обвини Джордж Буш старши в непристойни действия

Още една жена обвини бив­шия президент Джордж Буш старши в неумес­тно поведение, предаде ТАСС.

Пред сп. “Тайм“ Роз­лин Кориган раз­казва, че тя е била на 16 години, когато Буш я сграб­чил за зад­ните части, докато двамата позирали за снимка през 2003 г. на събиране на служители от ЦРУ северно от град Хюс­тън.

Роз­лин била на проявата заедно с майка си и баща си, който бил анализатор на разуз­навателни данни. Пред изданието тя раз­казва, че е била ужасена и много обър­кана.

Роз­лин споделя, че не е казала нищо на президента тогава, защото по думите й една девойка не можела да каже пред всички на бивш президент на САЩ, че не трябва да я опипва по този начин.

Говорителят на 41-ия президент на САЩ — Джим Мак­г­рат, каза в отговор, че Буш съжалява за как­вито и да е обидни дейс­т­вия, извър­шени от него.

Същев­ременно лидерът на репуб­ликан­ците в Сената на американ­с­кия Кон­г­рес Мич Мак­конъл призова кан­дидат от неговата пар­тия за място в Сената от щата Алабама да се оттегли незабавно от над­п­реварата заради отп­равени срещу него обвинения за опип­ване на малолетна.

Рей Мур, магис­т­рат от Алабама, е кан­дидат за място в Сената на изборите на 12 декем­ври. В петък обаче в. “Вашин­г­тон пост“ пуб­ликува раз­каз на жена, която твърди, че през 1979 г. Мур, който бил тогава на 32 години, я завел у дома си и я опипал през дрехите. Тогава тя била на 14 години.

Три други жени също раз­каз­ват, че са излизали на срещи с Мур, преди да навър­шат 18 години, но не са имали сек­суални кон­такти с него. Магис­т­ратът отрича обвиненията.

България

Въп­реки реп­ликите между пат­риотите Каракачанов обяви: Коалицията ще се запази

Естес­т­вено, че Обединените пат­риоти ще бъдат Обединени. Това заяви в кулоарите на пар­ламента минис­търът на отб­раната Красимир Каракачанов, к…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Жътвата на есенниците изостава

Жът­вата на есен­ниците изос­тава

Пад­налите валежи въз­п­репят­с­т­ваха жът­вата на някой есенни кул­тури в страната. Пуб­ликувани оператив­ните данни на екс­перти на МЗХГ към 12.07.20

Прочети още:

Loading...

Култура

Представят спасените бойни знамена на Българската армия

Пред­с­тавят спасените бойни знамена на Бъл­гар­с­ката армия

Изложбата в националния военнисторически музей се посвещава на 140 години от създаването на Българската армия и 100 години от края на Първат...

Прочети още:

Loading...

Спорт

Loading...

Земеделие

Чумата продължава да мори стадо след стадо

Чумата продъл­жава да мори стадо след стадо

Вторично огнище пламна в гр.Болярово, има заповед животните да бъдат ликвидирани

Със заповед на изпъл­нител­ния дирек­тор на Бъл­гар­с­ката аген­ция…

Прочети още:

Loading...