Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет18012018

Брой 12, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.60275 BGN1 GBP = 2.20828 BGN1 CHF = 1.66114 BGN
Back Вие сте тук:Начало Свят

„ЗЕМИНВЕСТ” ЕАД – София

О Б Я В А

ЗЕМИНВЕСТЕАД по реда на чл. 15 — чл. 15г и чл. 15е от ПРАВИЛНИКА ЗА РЕДА ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВАТА НА ДЪРЖАВАТА В ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА С ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ В КАПИТАЛА, на основание Решение на Министерски съвет № 162 от 11.03.2016 г., обявява ТЪРГ С ТАЙНО НАДДАВАНЕ ПРИ ОТКРИТО ЗАСЕДАНИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА:

ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с идентификатор 57491.509.26 /пет седем четири девет едно точка пет нула девет точка две шест/ по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Поморие, община Поморие, обл. Бургас, с адрес на поземления имот: гр. Поморие, п.к. 8200, ул. „Княз Борис I“, с площ 5036 /пет хиляди тридесет и шест/ квадратни метра, трайно предназначение на територията: урбанизирана, начин на трайно ползване: ниско…

Прочети още…

Избраха 38-годишния Роже Торен начело на каталунския парламент

Избраха 38-годишния Роже Торен начело на каталунския парламент

Политическата криза в Испания дотук струва 1 млрд. евро на Мадрид

Партиите, които се борят за независимостта на Каталуния, избраха Роже Торен за председател на новия каталунски парламент, предаде АП.

Торен бе предложен за поста от “Републиканската левица на Каталуния”. За него гласуваха 65 депутати, а 56 бяха против.

В гласуването не участваха 8-те депутати от партиите, подкрепящи независимостта, които са в ареста или в доброволно изгнание в Брюксел. Сред тях е и отстраненият от Мадрид…

Прочети още…

Нетаняху: САЩ местят посолството си в Ерусалим до една година

Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза вчера, че САЩ ще преместят посолството си от Ерусалим в Тел Авив до една година, предаде ДПА. Това драстично се различава от прогнозите на представители на Белия дом, че преместването може да отнеме поне 34 години заради строгите мерки за сигурност и други изисквания.

Нетаняху, който е на посещение в Индия, говори пред журналисти по време на полета си от Делхи до Гуджарат. “Уверен съм, че преместването ще стане много по-бързо, отколкото хората си…

Прочети още…

Тръмп бил напълно здрав, спи по 4-5 часа и “вероятно няма да доживее 200 години”

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е в отлично здраве, без никакви признаци на умствени нарушения и се очаква да остане здрав до края на мандата си, а и на втория, ако бъде преизбран през 2020 г., заяви след 4-часов медицински преглед лекарят на Белия дом Рони Джаксън, цитиран от АФП.

Лекарят похвали пред журналисти “изключително добрите гени“ на президента и неговата голяма енергичност и издръжливост, като подчерта, че Тръмп спи по 45 часа на денонощие.

В теста Тръмп трябвало да…

Прочети още…

Чешкото правителство подаде оставка след загубен вот на доверие

Чешкото правителство подаде оставка след загубен вот на доверие

Премиерът Андрей Бабиш опитва да състави нов кабинет

Чешкото правителство на премиера Андрей Бабиш подаде оставка, след като във вторник не успя да получи вот на доверие от парламента, съобщиха световните агенции. Правителството ще изпълнява задълженията си до назначаването от президента на нов кабинет.Говорител на президента Милош Земан каза, че той ще приеме оставката на правителството до края на седмицата.

Във вота на доверие на кабинета на Бабиш участваха 195 депутати от общо 200. 78

Прочети още…

България

Икономика

Култура

Спорт

Треньорът на Левски смята контролите за тренировка

Треньорът на Левски смята контролите за тренировка

„Сините” започват проверките без най-големите си звезди

Отборът на Левски стартира контролите от зимната си подготовка без двете си най-голем…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...