Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25062018

Брой 123, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69512 BGN1 GBP = 2.23856 BGN1 CHF = 1.70131 BGN
Back Вие сте тук:Начало Земеделие (2) Бившият и евентуално нов агроминистър Десислава Танева ще става майка на близначки

Бившият и евентуално нов агроминистър Десислава Танева ще става майка на близначки

Бившият и евентуално нов агроминистър Десислава Танева ще става майка на близначки

Бив­шият земедел­ски минис­тър и нас­тоящ депутат от ГЕРБ Десис­лава Танева чака голяма радост — ще бъде майка на близ­наци. Тя е бременна в петия месец и се очаква да роди през август, съоб­щиха пред Епицентър.бг. нейни колеги. Според неофициална инфор­мация, Десис­лава Танева е заб­ременяла ин витро в гер­ман­ска клиника.

Въп­реки очак­ваното щас­т­ливо събитие, името на дамата отново се спряга за агроминис­тър. Уверение за това тя е получила лично от лидера на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов. Самата Десис­лава Танева споделяла, че работата в минис­тер­с­т­вото не е пречка, тъй като щяла да си остане вкъщи само две сед­мици след раж­дането. След това бебетата щели да бъдат поверени на детег­ледачка. Танева присъс­тва на церемонията по отк­риването на новия пар­ламент. В пленарна зала тя се появи с дълго черно палто, което тряб­ваше до прик­рие бремен­ността й.

Заради щас­т­ливото събитие на Десис­лава Танева, в ГЕРБ вече се обмисля план Б относно титуляра на Минис­тер­с­тво на земеделието на храните. В пуб­лич­ното прос­т­ран­с­тво се завъртя името на зам.-председателя на СДС Румен Хрис­тов и на бив­шия зам.-министър Васил Грудев. Пос­лед­ният обаче нямал шан­сове да стане минис­тър, тъй като в кабинета „Борисов 2“ името му бе забър­кано в няколко коруп­ционни скан­дала.

Вчера в Народ­ното съб­рание започ­наха кон­сул­тациите между ГЕРБ и “Обединените пат­риоти“ за със­тавяне на правител­с­тво. Очаква се след­ващата сед­мица президен­тът Румен Радев да връчи ман­датна най-голямата пар­ламен­тарна група в пар­ламента — ГЕРБ за със­тавяне на кабинет.

България

Икономика

Култура

Пос­рещ­нахме Бога – Слънце с орфически ритуал

С танц на жриците, след­ван от ритуално факелно шес­т­вие до светилището на богинята Кибела на Зайчи връх, премина пос­рещането на Бога — Слънце…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Испания надви Иран с мъка и късмет

Испания надви Иран с мъка и къс­мет

„Ла Фурия” записа победа номер 400 в историята си

Отборът на Испания записа много трудна победа с 1:0 над Иран в среща от група В на свет…

Прочети още:

Loading...

Свят