Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря26062019

Брой 120, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.71745 BGN ↑ 1 GBP = 2.18565 BGN ↓ 1 CHF = 1.76074 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Земеделие (2) Електронните услуги на фонд Земеделие вече са факт - първо за агроекология и биоземеделие

Електронните услуги на фонд Земеделие вече са факт - първо за агроекология и биоземеделие

Електронните услуги на фонд Земеделие вече са факт - първо за агроекология и биоземеделие

Фонд „Земеделие“ пусна официално вчера системата си за електронни услуги, като първи ще се възползват фермерите, очакващи да получат плащания по двете мерки от ПРСР за „Агроекология и климат” и „Биологично земеделие”, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Целта е стопаните онлайн да проследят данните от извършените проверки на всички държавни институции, свързани с плащанията по тези две мерки.

Бенефициентите могат да проверят състоянието на парцелите, пчелините и животните, както и данните от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството (ИАСРЖ) и Дирекциите на Националните паркове за Кампания 2018.

Всеки потребите ще има индивидуален достъп след съответната регистрация в Системата за електронни услуги на ДФ „Земеделие“. Ако кандидатът няма създаден профил, е необходимо да подаде заявка за регистрация на потребител чрез линка под полето за „Идентификация на потребител“. След подаване на заявката следва да се яви в Областната дирекция на ДФЗ – РА, за да се идентифицира и достъпът му да бъде активиран.

При установяване на разминавания в данните, кандидатите могат да се обръщат към контролиращото лице, с което имат сключен договор дирекцията на съответния национален парк, издал разрешителното за паша или към ИАСРЖ.

От следващата година електронната система на фонда ще се разраства, така че при кампанията за директни плащания 2019 г. тези услуги да бъдат бързи и ефективни през интернет, посочи неотдавна на форума на зърнопроизводителите в Пловдив изпълнителният директор на фонда Живко Живков.

България

Икономика

Култура

Изложба на Тутанкамон пристигна в Бургас

Изложба на Тутанкамон пристигна в Бургас

Експозицията “Тутанкамон - една недовършена любовна история“ вече е в Бургас. Няколко часа продължи пренасянето на артефактите от пристанище...

Прочети още:

Loading...

Спорт

Чочев и Палермо стават аматьори

Чочев и Палермо стават аматьори

Българският национал Ивайло Чочев ще се подвизава при аматьорите в трета дивизия в италианския футбол от новия сезон. Причината за това е, ч...

Прочети още:

Loading...

Свят