Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20012019

Брой 266, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.71624 BGN1 GBP = 2.21599 BGN1 CHF = 1.72899 BGN
Back Вие сте тук:Начало Земеделие (2) Електронните услуги на фонд Земеделие вече са факт - първо за агроекология и биоземеделие

Електронните услуги на фонд Земеделие вече са факт - първо за агроекология и биоземеделие

Електронните услуги на фонд Земеделие вече са факт - първо за агроекология и биоземеделие

Фонд „Земеделие“ пусна официално вчера системата си за електронни услуги, като първи ще се възползват фермерите, очакващи да получат плащания по двете мерки от ПРСР за „Агроекология и климат” и „Биологично земеделие”, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Целта е стопаните онлайн да проследят данните от извършените проверки на всички държавни институции, свързани с плащанията по тези две мерки.

Бенефициентите могат да проверят състоянието на парцелите, пчелините и животните, както и данните от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството (ИАСРЖ) и Дирекциите на Националните паркове за Кампания 2018.

Всеки потребите ще има индивидуален достъп след съответната регистрация в Системата за електронни услуги на ДФ „Земеделие“. Ако кандидатът няма създаден профил, е необходимо да подаде заявка за регистрация на потребител чрез линка под полето за „Идентификация на потребител“. След подаване на заявката следва да се яви в Областната дирекция на ДФЗРА, за да се идентифицира и достъпът му да бъде активиран.

При установяване на разминавания в данните, кандидатите могат да се обръщат към контролиращото лице, с което имат сключен договор дирекцията на съответния национален парк, издал разрешителното за паша или към ИАСРЖ.

От следващата година електронната система на фонда ще се разраства, така че при кампанията за директни плащания 2019 г. тези услуги да бъдат бързи и ефективни през интернет, посочи неотдавна на форума на зърнопроизводителите в Пловдив изпълнителният директор на фонда Живко Живков.

България

Икономика

Култура

 Добромир Банев празнува с “Любов до синьо“ своята 50-годишнина

 Добромир Банев празнува с “Любов до синьо“ своята 50-годишнина

Премиерата ще се състои на 13 февруари от 18:30 часа в централното фоайе на Националната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий“

Един от най…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят