Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Йотова: Президентът ще реши дали да свика КСНС за Украйна

Йотова: Президентът ще реши дали да свика КСНС за Украйна

Йотова: Президентът ще реши дали да свика КСНС за Украйна

Дър­жав­ният глава ще реши нужно ли е свик­ването на Съвета за национална сигур­ност, каза във Велико Тър­ново вицеп­резиден­тът Илияна Йотова в първи комен­тар за мобилизацията в Русия от “Дон­дуков 2“.

“Това означава силна и ясна, категорична позиция на Бъл­гария за прек­ратяване на вой­ната час по-скоро. Час­тична мобилизация, нови референ­думи, това означава задъл­бочаване на кон­ф­ликта и на воен­ните дейс­т­вие с край, който никой не може да предоп­редели“, заяви Йотова, съобщи Би Ти Ви.

Президен­т­с­т­вото много внимателно следи всякакъв вид инфор­мации и президен­тът ще реши нужно ли е свик­ването на Съвета за национална сигур­ност, още тя.

Относно извън­редно свик­ване на КСНС, тя каза, че служеб­ният кабинет добре си върши работата.

“Както виж­дате, всички минис­тер­с­тва са на бойна нога, има изяв­ление и на нашия военен минис­тър. Ако се наложи може да се свика и КСНС, но преди това трябва да бъдат изчер­пани всички законови форми. Паниката е най-лошият съвет­ник в такава ситуация като днеш­ната“, комен­тира още вицеп­резиден­тът.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие