Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Иван Таков: Дарението на жилища беше най-малкият възможен жест от СО за олимпийските ни шампионки 

Иван Таков: Дарението на жилища беше най-малкият възможен жест от СО за олимпийските ни шампионки 

Иван Таков: Дарението на жилища беше най-малкият възможен жест от СО за олимпийските ни шампионки 

Дарението на жилища беше най-малкият жест, който Столична община можеше да нап­рави за олим­пийс­ките ни шам­пионки от Токио. Това каза пред­седателят на БСП — София и на групата на социалис­тите в СОС Иван Таков, който беше сред вносителите на док­лада. Той беше приет с мнозин­с­тво и предиз­вика бурни аплодис­менти от страна на общин­с­ките съвет­ници за момичетата от ансам­бъла по художес­т­вена гим­нас­тика Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Симона Дян­кова, Стефани Кирякова и Мад­лен Радуканова и по бокс — Стойка Кръс­тева и тех­ните треньори Весела Димит­рова и Борис­лав Геор­гиев. Всички те присъс­т­ваха в залата на Столич­ния общин­ски съвет по време на дебатите по док­лада и неговото гласуване след това.

Както е извес­тно, по изрично нас­тояване на групата на БСП в СОС, в док­лада за дарение на жилища на шам­пион­ката Стойка Кръс­тева и ней­ния нас­тав­ник Борис­лав Геор­гиев бяха включени и “диаман­тените момичета“ от ансам­бъла по художес­т­вена гим­нас­тика и треньор­ката им Весела Димит­рова.

В Столична община днес Иван Таков раз­говаря и с една от гим­нас­тич­ките — Лаура Траатс — и да й съобщи, че съв­сем скоро ще бъде раз­решен проб­лема със залата по художес­т­вена гим­нас­тика в 47-мо СУ “Христо Г. Данов“ в район “Триадица“. 

Док­ладът за наем на помещението от клуба по художес­т­вена гим­нас­тика “Лев­ски Триадица“ за нови 10 години, под­гот­вен от кмета на “Триадица“ Димитър Божилов, вече е внесен в Столична община. Надявам се на след­ващата сесия преди Коледа да можем да го гласуваме. И по този начин да отс­т­раним пър­вата пречка за рекон­с­т­рук­цията и обновяването на залата на гим­нас­тич­ките“.

 

България

Икономика

Култура

Спорт

Каляри взе талант на Локомотив (Пловдив)

Фут­болис­тът на Локомотив (Плов­див) Иван Сулев осъщес­тви тран­с­фер в Италия. Според инфор­мацията на „Calciocasteddu“ той е под­писал с втородив…

Прочети още:

Loading...

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие