Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Митов опроверга шефа си Борисов: ГЕРБ няма да подкрепи вето срещу хартиената бюлетина

Митов опроверга шефа си Борисов: ГЕРБ няма да подкрепи вето срещу хартиената бюлетина

Няма да под­к­репим вето на президента върху промените в Избор­ния кодекс. Toй беше приет след многочасови и многод­невни дебати. Отговорихме на призива на нашите избиратели и въз­с­тановихме справед­ливостта в избор­ния процес. Това обяви Даниел Митов от ГЕРБ в “Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той нарече фан­тазия твър­денията на Стоян Михалев, че Борисов се е срещал нефор­мално с Ердоган. “Нямаме причина да под­к­репяме вето.

При оспор­ване на изборни резул­тати машин­ният протокол може да бъде изпол­з­ван за сверяване. Хар­тиената бюлетина е имала своите проб­леми, които сме решили със законодателни промени. С добри правила от ЦИК за броене на хар­тиените бюлетини и по-спокоен процес може да си проведем нор­мални избори, така че да няма съм­нения във вота“, смята Митев.

По думите му чес­т­ните избори не се осигуряват с неналичието на недейс­т­вителни бюлетини.

Само преди малко един депутат от “Да, Бъл­гария“ попитал дали съм се срещал с Ердоган в Истан­бул. Там бях на посещение при Вселен­с­кия пат­риарх, той ме покани и му бях специален гост. Подари ми мощите на Св. Стефан, за да мога аз да Ви ги преподаря тук.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС. За съжаление, не съм се видял с Ердоган в Истан­бул, но много неща, които прави той, може да са ни от полза, нап­ример новос­т­роящите се тер­минали за втеч­нен газ. Гос­под да прости тези, които говорят, за да прик­рият мен­тал­ното си противоречие.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие