Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Над 250 задържани при операция „Бяло“

Над 250 задържани при операция „Бяло“

Над 250 души са задър­жани при акцията срещу нар­кораз­п­рос­т­ранението, която получи кодовото име „Бяло“. Това съобщи вчера глав­ният сек­ретар на МВР Петър Тодоров. Раз­бити са близо десет лаборатории.

МВР съобщи, че над 3000 служители на полицията, жан­дар­мерията и “Гранична полиция“ учас­т­ват в започ­налата акция. Установени са прес­тъп­ления, свър­зани с притежание и раз­п­рос­т­ранение на нар­котични вещес­тва, както и шофиране под въз­дейс­т­вието на дрога.

По повод другата акция, започ­нала вчера, срещу канал­джийс­т­вото, Тодоров посочи, че тя върви съв­мес­тно с Европол и е насочена срещу група за трафик на нелегални миг­ранти. Наб­людаваме тази група от шест месеца, каза глав­ният сек­ретар. Задър­жани са десет криминал­ноп­роявени. При обис­ките са били кон­фис­кувани големи суми пари и много сим карти. Според източ­ниците на БНР целта на акцията е задър­жането на “сериозна организирана прес­тъпна група“.

България

Икономика

Култура

Спорт

Каляри взе талант на Локомотив (Пловдив)

Фут­болис­тът на Локомотив (Плов­див) Иван Сулев осъщес­тви тран­с­фер в Италия. Според инфор­мацията на „Calciocasteddu“ той е под­писал с втородив…

Прочети още:

Loading...

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие