Вестник Земя - национален всекидневник

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 111, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Българин от Канада: Надявам се шизофренията на Запада да не завладее и България

Българин от Канада: Надявам се шизофренията на Запада да не завладее и България

Българин от Канада: Надявам се шизофренията на Запада да не завладее и България

Родината ни е на кръстопът и изправена пред ясна алтернатива: да съхрани традициите си и начин на живот и най-важното да предпази децата, които са бъдещето на нацията

Живея в чужбина от 1990 година и чистосърдечно си признавам, че не съм много в час с политиката в България - въпреки, че я посещавам почти всяка година. В момента живея в Канада, но съм живял и в САЩ, както и в Латинска Америка.Имам дълги години лични наблюдения над това, което се случва в почти всички западни държави (и в света по принцип) и съвсем отговорно заявявам, че Запада е един грандиозен „потъващ кораб“.Основните причини са следните:

Глобализмът и политиката на глобализация.

Мултикултурализмът, който е главното оръжие на глобализма. Мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от глобалния елит, който никога и никъде не е функционирал. Не функционира в момента и по всичко личи, че никога няма да функционира и в бъдеще. И въпреки това западни лидери - марионетки, контролирани от глобалистите, продължават да налагат и натрапват мултикултурализма без съгласието на местното население, без допитване или референдуми. Така нареченият мултикултурализъм е де факто демографски геноцид над населението от европейски произход.

Моралната деградация и разврат вследствие на бруталното натрапване на всякакъв вид гнусни извратени концепции, маскирани като „борба за равноправие“ - за правата на така наречените ЛГБТИ, всъщност най-обикновени перверзници. Прочетох Истанбулската конвенция в оригинал (на английски) и нямам абсолютно никакво съмнение, че е Троянски кон, който ще си покаже копитата и ще се развилнее бясно в момента, в който бъде узаконен и подписан.

Посланието ми към България е кратко и ясно:Ако искаме да запазим дори и минимален шанс да съхраним нашата хилядолетна култура, традиции и начин на живот, Троянският кон не трябва да бъде допускан в пределите на родината ни. Ако се подпише този документ (Истанбулската Конвенция), който твърди, че пол не е биологично понятие, а социално изградена роля, кутията на Пандора вече е отворена и след това няма затваряне.

Така се започна и в Канада. Уж равноправие, уж против насилие и в момента промиват мозъците на децата от ранна детска възраст с извратени концепции за безполовост - не си нито мъж нито жена, транссексуалност и дузини други извратени и сложни за разбиране термини като: “LGGBDTTTIQQAAPP“. Да, това е истински термин (съкращение на група термини), използван от Федерацията на началните учители в провинция Онтарио.На български се превежда по следния начин:Лесбийка, гей, джендър-неутрален, бисексуален, демисексуални, транссексуални, транссексуален, дву-полов, интерсексуален, неутрален, полово-подвъпросен, асексуален, полово-свързан, пансексуален и полиаморфен.

И това е само върхът на айсберга. Тази брутална дегенеративна политика се налага в абсолютно всички сфери на обществото.Други важни фактори които допринасят за потъването на „Западния кораб“ са:

Политическата коректност, която де факто е официалната „религия“ на Запада и мнозинството от хората я следват фанатично, без дори да го осъзнават. Политическата коректност е „затвор на съзнанието“. Теми, които свободно се дискутират по телевизията в България, в Канада са табу и е рисковано да се дискутират дори и с близки и познати.

Религията на политическа коректност е главното оръжие използвано от регресивните либерали в така наречената „идеологична война“ (Culture War), в следствие на която обикновените хора са репресирани и наплашени да не изразяват мнения, различни от официалната псевдо-либерална политика. Ако някой посмее да изрази несъгласие - не става въпрос за критика, просто несъгласие - социално-икономическите последици са жестоки. Публично заклеймяване - расист, ксенофоб, хомофоб и любимото напоследък - нео-нацист. Почти сигурно е, че ще си загубите работата, приятелите, и дори роднините ви може да се обърнат срещу вас.

Политиката на идентичност (Разделяй и владей. Всеки срещу всеки).Промиване на мозъци от ранна детска възраст. Още от малки настройват децата едни срещу други.. Момичета срещу момчета. Малцинства срещу „привилегированите“, ЛГБТИ срещу хетеросексуални и т.н. Това се постига като на определена група й се втълпява, че е жертва, репресирана от някоя друга група.Най-атакуваната група обаче, която няма право на глас, са белите хетеросексуални младежи и мъже. Те са заклеймени като враг номер едно от левашкия псевдо-либерализъм.

Наркоманията, която в момента заема епидемични мащаби и последиците от нея са разрушителни. Това обаче е тема за напълно отделна дискусия.

Феминизмът (и криворазбраната му интерпретация), водещ до разрухата на основната клетка на обществото - семейството. Мъжете и жените, които в природата са естествени съюзници и имат нужда един от друг, са насъсквани едни срещу други под претекст, че мъжете са врагове на жените. Въвеждат се термини като „токсична мъжественост“ (Toxic Masculinity), които втълпяват чувство на вина в подрастващите момчета. В същото време момичетата от малки израстват с идеята, че са жертви на „токсичните мъже“. Последиците от тази неадекватна идеология са пагубни за обществото.

Екстремен материализъм, заместващ духовността и всякакви морални ценности.

Липсата на обективни медии. Почти всички средства за масова информация са пропагандни машини на глобалния елит.

България е на кръстопът и изправена пред ясна алтернатива. Да съхрани традициите си и начин на живот и най-важното да предпази децата, които са бъдещето на нацията, от необратима дегенеративна и развратна политика, базирана на противоестествени и несъвместими с природата перверзни концепции. Да се подаде на натиска и да подпише смъртната присъда на нацията. Ако тази конвенция се приеме, това е „началото на края“.

Надявам се хората в България да осъзнаят какво се задава и на всяка цена то да бъде предотвратено.

Надявам се поне България да се поучи от фаталните грешки на Запада и да поеме различен път (като Полша и Унгария например) и да се спаси от лапите на мултикултурализма, глобализма и регресивната псевдо-либералната политика на разврат и морална деградация.

Искрено и с любов към България.

От „Клуб 24 май“

(със съкращения, заглавието е на ЗЕМЯ)

България

Служебният кабинет отчете успешен мандат

Служебният премиер Гълъб Донев отчете успешно проведени предсрочни избори, ръст на инвестициите и мерки за овладяване на инфлацията и напред...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Нова наредба променя изискванията за животновъдните обекти

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 44 от 2006 г. за ветеринарномедицинските изисквания към животновъдните обекти е пуб...

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Михаил Белчев получи специалната награда „Дървото на надеждата“

Поетът, композитор и певец Михаил Белчев удостоиха със специалната награда на община Челопеч „Дървото на надеждата“ за цялостно творчество.

П...

Прочети още:

Loading...

Спорт

Везенков най-резултатен за Олимпиакос с 20 точки

Българинът Александър Везенков и тимът на Олимпиакос се наложиха над Панатинайкос със 73:70 (26:14, 15:19, 20:15, 12:22)...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Бъдещи първокласници от ДГ „Славейче“ засадиха дръвчета в двора на детската градина

Мотото на патриотичното събитие бе „Посади дърво, създай живот!“. Партньор в инициативата е Южноцентралното държавно предприятие в Смолян, к...

Прочети още:

Loading...