Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 279, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Сами сме си виновни, ожали се Радан Кънев

Сами сме си виновни, ожали се Радан Кънев

Сами сме си виновни, ожали се Радан Кънев

Сами сме виновни, че не сме пред­с­тавени в пар­ламента. Зас­лужихме да не сме в пар­ламента, посочи  Кънев. Не малка част от дес­ните гласуват за ГЕРБ. Поне още 300 000 са гласували за ГЕРБ поради нашето политическо безумие. А ГЕРБ не защитава тех­ните интереси. Класичес­кото дясно се яви с три листи. Това е очевадно самоубийс­тво.

Получи се раз­деление по отношение на второто управ­ление на Бойко Борисов. Моят политически план бе РБ да се яви самос­тоятелно, а “Нова Репуб­лика“ и “Да, Бъл­гария“ да се явим заедно на изборите. Доста изненад­ващо за нас дойде решението за съз­даване на “Да, Бъл­гария“ и ней­ното самос­тоятелно учас­тие в изборите“, каза още Радан Кънев. „Семейс­т­вото ми се радва на резул­тата. Вече си имат баща и мъж в къщи. Колегите адвокати също се рад­ват. Никой не иска да има политик за приятел”, отговори той на въп­рос дали семейс­т­вото и приятелите му са доволни от резул­тата от изборите.

България

Икономика

Култура

Боб Дилън продаде музиката си на „Сони”

Боб Дилън продаде музиката си на „Сони”

Живата легенда Боб Дилън е продал на япон­с­ката кор­порация “Сони“ целия си музикален каталог, както и правата за няколко бъдещи записа, преда…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие

Loading...