ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 110, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) БСП представя визията си за управление на България

БСП представя визията си за управление на България

БСП представя визията си за управление на България

Социалистите са готови с алтернативни модели на икономиката, политиката на доходи, здравеопазването, образованието и регионалното развитие

На 21.07.2018 г. (събота), от 13:00 часа, в залата 3 на НДК, ще се проведе Националното съвещание на БСП „Визия за България”, съобщиха от пресцентъра на социалистическата партия.

Ще бъде представена визията на БСП за развитие на България в четири приоритетни сфери: икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване, образование.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова договори нобеловият лауреат проф. Джоузеф Стиглиц да консултира червената “Визия за България“. В началото на месеца Нинова и проф. Стиглиц участваха в престижния Сими симпозиум на гръцкия остров Родос.

Припомняме, че преди дни при посещението си в Перник Корнелия Нинова бе категорична, че подготвяната от БСП „Визия за България” е предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни. „Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от БАН, младите и активните хора, всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция“, заяви тогава лидерката на социалистите. Тя допълни: „Изправени сме пред тоталната липса на справедливост. Не е справедливо да работиш 40 г. и да живееш с 200 лв. на месец. Не е справедливо престъпник да те нападне в дома ти и да се разхожда на свобода. Не е справедливо да си болен, но да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред парламента, а много депутати да минават и да не ги поглеждат“, категорична бе Корнелия Нинова, чието притеснение, е че в България при управлението на ГЕРБ губим държавността си.

„Дойде време да се борим. Отново за семейството и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем обратно нелегални мигранти в бежански лагери в България“, заяви Нинова при подготовката на документа. Тя бе категорична, че  заради всичко това левицата не може да спре само с критика и констатации. „Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата“, заяви още Корнелия Нинова.

България

Култура

Спорт

Земеделие