Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 235, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Кошмарно! За ден четирима намериха смъртта си на пътя

Кошмарно! За ден четирима намериха смъртта си на пътя

Кошмарно! За ден четирима намериха смъртта си на пътя

Сред жертвите е и бременна жена, съобщиха от МВР

Бременна жена на 20 години и 34-годишен мъж са загинали при катас­т­рофа в района на с. Вод­нянци, съоб­щиха от ОДМВР-Добрич.

Сиг­налът за катас­т­рофа по пътя за град Силис­тра, в посока град Доб­рич в района на с. Вод­нянци, обл. Доб­рич, е получен на 25 юли, около 04.00 часа, предаде аген­ция „Фокус“. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мер­цедес” с доб­ричка регис­т­рация, поради движение с несъоб­разена скорост, губи кон­т­рол над МПС, блъска се пос­ледователно в две край­пътни дър­вета.

Вслед­с­т­вие на инцидента на място загиват водача на автомобила, мъж на 34 години и бременна жена на 20 години, возеща се на предна дясна седалка, и двамата от с. Вод­нянци, обл. Доб­рич.

По случая е образувано досъдебно произ­вод­с­тво.

27-годишна жена е загинала след катас­т­рофа на Под­бал­кан­с­кия път в район на Кар­лово, говорителят на Облас­т­ната дирек­ция на МВР. Сиг­налът за път­ния инцидент е подаден на тел. 112 към 7.00 часа. Според подадената инфор­мация на изхода на Кар­лово в посока Казан­лък лек автомобил „Мер­цедес“ се е блъс­нал в дърво.

По пър­воначални данни в колата са пътували 28-годишният водач и 27-годишната му съп­руга, които били откарани със случаен превоз в бол­ница. По-късно от там било съоб­щено, че жената е издъх­нала. 

Шес­т­годишно дете загина в Сан­дан­ски, след като беше прегазено, докато стои на тротоара пред дома си.

Снощи 64-годишен мъж е загинал, след като каруцата му е блъс­ната от лек автомобил в село Китна, шофьорът е избягал. Това съоб­щиха от ОДМВР - Кър­джали. Инциден­тът е станал около 23.45 часа снощи.

 

Мъжът водил каруца и бил пометен от лек автомобил, чийто водач напус­нал мяс­тото на произ­шес­т­вието. Автомобилът бил укрит в село Каялоба, където го намерили полицаите. Около 2.30 часа бил установен 22-годишен, който приз­нал, че той е управ­лявал лекия автомобил „Фол­к­с­ваген“, с който е бил блъс­нат водачът на каруцата. 

Шофьорът не притежава свидетел­с­тво за правоуп­рав­ление на МПС, а тес­тът му за алкохол отчел 1.48 промила. Задър­жан е.

България

Правителството обсъжда ответни мерки за Шенген

Правителството обсъжда ответни мерки за Шенген

Възраженията на Нидерландия са свързани с отпадналия през 2019 г. мониторинг, съобщи вътрешният министър

Правител­с­т­вото ще има готов­ност да р…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Loading...