Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 214, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Румяна Бъчварова преди две години: Очите е легален бизнесмен

Румяна Бъчварова преди две години: Очите е легален бизнесмен

“Димитър Желяз­ков е биз­нес­мен с легален биз­нес, с три изрядни фирми, които раз­виват напълно законна дей­ност“, заяви пред Нова телевизия в качес­т­вото си на вицеп­ремиер и вът­решен минис­тър в Борисов 2, шеф­ката на кабинета на премиера в сегаш­ното правител­с­тво Румяна Бъч­варова, припомня „19 минути”, цитиран от „Епицен­тър”.

Това стана преди две години — през юни 2016 г., когато Очите нахлу в заведението на криминално проявения Божо Кравата с малка гвар­дия въоръжени до зъби биячи. Тогава Бъч­варова отричаше биз­нес­менът да е воювал за прераз­п­ределение на територии, а според нея било “свада за пар­комясто“, което медиите вед­нага иронизираха, като го нарекоха “нар­комясто“.

Заради думите й, че Очите е изряден биз­нес­мен, БСП дори поиска в пар­ламента остав­ката на Бъч­варова на 23 юни 2016 г. Вместо да я подаде, тя сложи полицай до лег­лото му в бол­ницата, “защото близ­ките му се притес­няват“. Бъч­варова тогава отрече и очевид­ния свободен режим на Очите в ареста при управ­лението на ГЕРБ, когато той сам си пус­каше снимки от плажа и от яхти, докато тряб­ваше да лежи в зат­вора. Обяс­нено беше, че всъщ­ност биз­нес­менът е нас­танен в общежитие при олекотен режим.

България

Икономика

Култура

Радиооркестърът ще има концерт със солиста на Кралския Концертгебау Мирослав Петков

Радиоор­кес­търът с маес­тро Марк Кадин ще има кон­церт с учас­тието на солиста на Крал­с­кия Кон­цер­т­гебау оркес­тър в Амс­тер­дам — Мирос­лав Пет­ков. …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Александър Шаламанов: Славия е отборът на моя живот

Александър Шаламанов: Славия е отборът на моя живот

Защитникът е поздравен от Еузебио, след като му е отнел топката с брилянтен шпагат без да го докосне

Славия ще кръсти стадиона си “Алек­сан­дър…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие