Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 237, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Десислава Иванчева отрече обвиненията в корупция

Десислава Иванчева отрече обвиненията в корупция

Десислава Иванчева отрече обвиненията в корупция

Бив­шият кмет на столич­ния район „Младост“ Десис­лава Иван­чева и замес­т­нич­ката ѝ Биляна Пет­рова говориха за пръв път след ареста им с белязани пари за под­куп.

В интервю пред Жени Мар­чева за bTV в една от залите на Специализирания наказателен съд Иван­чева и Пет­рова казаха, че не са корум­пирани и че рано или късно ще докажат своята невин­ност.

Ако си гузен, ти ще си по-тих от тревата. Ако си корум­пиран, няма да воюваш с всички, няма да отс­тояваш правата на хората. Хора, вяр­вайте, бъдете с нас, рано или късно ще докажем, че сме прави“, заяви Иван­чева.

Тя описа ареста като много по-тежък и по-вредящ, откол­кото самият зат­вор. „Чув­с­т­ваме се дис­к­риминирани. Има само един зат­вор за жени — в Сливен, което е вид дис­к­риминация. Не може всички от цяла Бъл­гария да се събираме на едно място, а мъжете да имат почти във всяка област зат­вор“, изреди бив­шият кмет на „Младост“. „Ние 23 часа стоим зат­ворени на аварийно освет­ление, това е кош­мар. Без въз­мож­ност да се провет­ряват помещенията, без никакъв слън­чев лъч, това просто е побър­к­ващо. Ние нямаме топла вода. Аз трябва да се моля да ми се донесе една бутилка топла вода, за да мога да се измия“, допълни тя.

България

Икономика

Икономиката ни се забави през третото тримесечие на тази година

Икономиката ни се забави през третото тримесечие на тази година

Засега няма нито една прогноза от международна или места институция, която да предвижда каквато и да е рецесия за страната ни

Национал­ната ст…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие