Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Панел уби работник в Стряма, пропаднал асансьор рани мъже в Бургас

Панел уби работник в Стряма, пропаднал асансьор рани мъже в Бургас

Панел уби работник в Стряма, пропаднал асансьор рани мъже в Бургас

58-годишен мъж е загинал при трудова злополука край село Стряма. Това съобщи говорителят на ОДМВР-Пловдив, предаде Радио „Фокус“ — Плов­див.

Сиг­налът за тежка трудова злополука в индус­т­риал­ната зона край с. Стряма е получен вчера около 8.45 часа. Според пър­воначал­ната инфор­мация по време на строителна дей­ност на сграда двама работ­ници се били издиг­нали с вишка, а един нап­рав­лявал отдолу. През това време от около 10-метрова височина пад­нал панел на сградата и ударил виш­ката, след което затис­нал работ­ника отдолу. Мъжът, на 58 години, загинал на място.

Останалите двама, на 29 и 26 години, са откарани в бол­ница.

Служители на Районно управ­ление на МВР – Раков­ски са на мяс­тото на произ­шес­т­вието. Извър­шен е оглед. Уведомена е Инс­пек­цията по труда.

Инцидент е въз­ник­нал и на територията на час­тна фирма в Бур­гас, занимаваща се със стък­лопакети. Това каза за радио „Фокус“ – Бур­гас Цветелина Ран­дева, говорител на ОДМВР – Бур­гас. По думите ѝ при инцидента асан­сьор в една от сградите на фир­мата е пропад­нал от 34 метра раз­с­тояние, в резул­тат на което стък­лата, заедно с работ­ниците, които са ги превоз­вали, са пад­нали на пър­вия етаж, стък­лата са се счупили.

Нараняванията, които работ­ниците са получили, са от срязовете на стък­лата“, каза още Ран­дева.

Тя добави, че тримата пос­т­радали са без опас­ност за живота. Кон­с­татирано, че единият е с фрак­тура на петата на крака (придобита при падането от височина), а другите двама с порезни рани в областта на краката, съоб­щиха още от ОДМВР – Бур­гас.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие