Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 152, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Четворно убийство в Каспичан

Четворно убийство в Каспичан

Четворно убийство в Каспичан

Четири трупа са отк­рити в къща в Кас­пичан. На място са прис­тиг­нали окръж­ният прокурор на Шумен Мар­гарита Геор­гиева и шефът на ОД на МВР Ялчън Расим, съоб­щава “Дарик“. Къщата се намира на ул. “Раков­ска“ в града. Дос­тъпът до сградата е ограничен от полицията. Криминалисти вече работят по изяс­няване на обс­тоятел­с­т­вата по случая. Спроед непот­вър­дена инфор­мация има и задър­жан.

Според Нова ТВ той е съсед на жер­т­вите. Всички убити пък са близки род­нини. Според ПИК това са родители на около 80 години и тех­ните син и дъщеря на около 40 години. Според полицейски източ­ници, цитирани от “Монитор“, има задър­жано лице, което е братов­чед на убитите. Според непот­вър­дена инфор­мация той има психично заболяване. 

Цялата улица „Раков­ска“ е отцепена. За инцидента пот­върди и кметът на Кас­пичан Милена Недева, която не знае под­роб­ности, а от полицията й препоръчали да не ходи на мес­топ­роиз­шес­т­вието. ЗЕМЯ припомня, че в новогодиш­ната нощ на 2018 г. в Нови Искър бе избито шес­т­ч­ленно семейс­тво, а основ­ният заподоз­рян за кър­вавия акт, който от години се е укривал от полицията след присъда за блуд­с­тво с малолетна, се самоуби в необитаема вила в района.

България

Икономика

Култура

Новият филм на Теодор Ушев “φ1.618“ тръгва премиерно през есента

Антиутопията “φ1.618“, дело на аниматора, илюс­т­ратор и режисьор Теодор Ушев, ще излезе премиерно на 25 ноем­ври, раз­п­рос­т­ранителите са от “Си…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Суша съсипа царевицата Северозапада

Суша съсипа царевицата Северозапада

Високите тем­ператури и лип­сата на валежи със стопан­ско значение в рав­нин­ните части на Северозападна Бъл­гария причиняват сериозни щети на сто…

Прочети още:

Loading...