Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон19102020

Брой 200, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало България (2) Продължават протестите в редица градове срещу ниския стандарт на живот

Продължават протестите в редица градове срещу ниския стандарт на живот

И тази неделя ще се проведат протести срещу високите цени на горивата и нис­кия стан­дарт на живот ще се проведат в редица градове на страната, съобщи Новини.бг. „Протест срещу социал­ното убиване на бъл­гарите“ е мотото на шес­т­вието, което се проведе в Бур­гас. В Пазар­джик протес­тиращите се съб­раха пред парк „Стадиона“, след това тръг­наха пеша по улиците на града до сградите на Общин­с­ката и на Облас­т­ната админис­т­рации. По същото време на протест бяха и жителите на Троян и региона.

Недовол­с­тво имаше и в Кар­лово, Хас­ково и Пер­ник. Протес­тиращи срещу увеличаването на данъците и стан­дарта на живот от Сопот зат­вориха под­бал­кан­с­кия път при ВМЗ, съобщи Би Ти Ви. Те започ­наха да пресичат пешеход­ната пътека. За кратко въз­никна нап­режение след опит на полицията да освободи пътя. Движението бе отк­лонено по обходни мар­ш­рути. Преди това в града протес­тиращите запалиха автомобилни гуми. След това автоколоната се отп­рави бавно по Под­бал­кан­с­кия път. Заради блокадата на Под­бал­кан­с­кия път миналата неделя полицията със­тави актове на близо 70 души, припомни аген­ция КРОСС.

България

Икономика

България не може да задоволи нуждите си от плодове и зеленчуци

България не може да задоволи нуждите си от плодове и зеленчуци

Проблемите - ниска производителност, подпомагане, внос на съмнителни цени

Бъл­гария не може да задоволи вът­реш­ното тър­сене от плодове и зеленч…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Устатият Краев остана резерва

Устатият Краев остана резерва

Националът Божидар Краев, който в пос­лед­ните дни прикова вниманието с гръмки изказ­вания за своята класа, остана само зрител на победа на Мид…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие