Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Корнелия Нинова пита Бойко Борисов: Кой казва истината за Су-25 - Каракачанов, Караянчева или Караниколов?!

Корнелия Нинова пита Бойко Борисов: Кой казва истината за Су-25 - Каракачанов, Караянчева или Караниколов?!

Корнелия Нинова пита Бойко Борисов: Кой казва истината за Су-25 - Каракачанов, Караянчева или Караниколов?!

Четири остри въп­роса зададе пред­седателят на БСП Кор­нелия Нинова към премиера Бойко Борисов във Фейс­бук. Тя пита за ремонта на самолетите Су-25, за цената на Ф-16, за зап­латите на медицин­с­ките сес­три и за док­лада за Бъл­гария, гласуван в ПАСЕ, цитира Епицентър.бг.

Гос­подин Борисов, Вашият вицеп­ремиер Каракачанов твърди, че има под­писан договор с Беларус и преведени пари за ремонт на СУ-25. Вашият минис­тър Караниколов иска да раз­т­рогне договора. Пред­седателят на Народ­ното съб­рание Караян­чева под­вежда Русия, като на най-високо рав­нище заявява, че Русия ще ремон­тира същите самолети. Кой от тези тримата говори от Ваше име и кой казва истината? Кой носи отговор­ност за този огромен меж­дународен гаф? Президен­тът Радев заяви, че цената на Ф-16 е 3,45 млрд., а вие твър­дите, че е 2,2 млрд. Гос­подин премиер, защо при огромен излишък в бюджета, вземате нов заем от 400 млн.? Кой, кога и при какви условия ще го връща? Защо излъгахте медицин­с­ките сес­три, че ще им увеличите зап­латите? 109 лекари и медицин­ски работ­ници във видин­с­ката бол­ница вече хвър­лиха оставки. Вие ли наредихте на минис­тър Ананиев да обяви, че ще зак­рива отделения в облас­т­ните бол­ници в Северозапада? Четохте ли док­лада за Бъл­гария, гласуван в ПАСЕ? Да кажете нещо за коруп­цията в страната? Споделяте ли европейс­ката оценка за Вашето управ­ление, пита още лидерът на БСП министър-председателя.

България

Икономика

Култура

Спорт

Херо гони рекорд в бъл­гар­с­кия фут­бол

В двубоя срещу един от бив­шите си клубове — Лев­ски, нас­тав­никът на Берое Димитър Димитров-Херо стана вторият старши треньор в историята на б…

Прочети още:

Loading...

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...