Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 185, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Манолова: Ако реша да се кандидатирам за кмет, ще спечеля изборите

Манолова: Ако реша да се кандидатирам за кмет, ще спечеля изборите

Манолова: Ако реша да се кандидатирам за кмет, ще спечеля изборите

Ако реша да се кан­дидатирам, ще стана кмет на София. Впрег­ната е цялата машина на властта за атаки срещу мен. Опитите за атаки срещу мен показ­ват страх, че ще се кан­дидатирам.

Това заяви национал­ният омбуд­с­ман Мая Манолова в ефира на БТВ

Приемам всякаква под­к­репа от бъл­гар­с­ките граж­дани, без да ги деля по пар­тийна принад­леж­ност и цвят. Какво ще работи Мая Манолова след октом­ври не е важно, важни за граж­даните са другите теми“, добави тя. 

Ако реша да се кан­дидатирам, ще го обявя пуб­лично“. 

На въп­рос близка ли сте със Слави Трифонов, Манолова не пот­върди. “Не съм водила раз­говори с него, както и с никоя друга политическа сила“. „Не очак­вам под­к­репа от пар­тийни цен­т­рали. Имайте тър­пение“, призова тя. 

На въп­рос, имате ли имоти в провин­цията, Мая Манолова пот­върди: „Имам 120 квад­рата с двор от повече от декар близо до София. Тя се намира в Рударци и е пуб­лично дек­ларирана. Аз нямам какво да крия. Имам апар­тамент и в кв. „Хладил­ника“ от 94 квад­рата. Аз съм под прожек­торите от повече от 15 години. Всичко, което е могло да бъде проверено, е проверявано. Моите доходи са пуб­лични и нямам от какво да се притес­нявам“.

Национал­ният омбуд­с­ман покани медиите у дома си на кафе. И изтъкна, че политиците трябва да могат да поканят жур­налисти в домовете си — да бъдат отк­рити.

България

Икономика

Култура

Северняшкият ансамбъл грабна сребърен приз в Южна Корея

Север­няш­кият ансам­бъл за народни песни и танци “Иван Вълев“ — Плевен е отличен със сребърен приз от меж­дународ­ния тан­цов кон­курс в Южна Коре…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие