Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Зарков: Не сега е моментът да занимаваме хората с вътрешнопартийни въпроси

Зарков: Не сега е моментът да занимаваме хората с вътрешнопартийни въпроси

Зарков: Не сега е моментът да занимаваме хората с вътрешнопартийни въпроси

“Национал­ният съвет на БСП е раз­делен. Това не е новина. В него има т.нар. вът­решна пар­тийна опозиция, която има критики към нашето ръковод­с­тво. Тя е раз­нородна — има хора, които не са съг­ласни с определени наши решения, има хора, които имат ясни идеи, които трябва да бъдат чути и други хора, които често се дър­жат като отк­ровени саботьори. При всички случаи обаче, не е момен­тът сега, когато всички хора, които милеят за свобода и искат да кажат: “Стига! Нетър­пимо е!“, да бъдат занимавани с вът­реш­ните проб­леми на БСП“. Това каза зам.-председателят на ПГ на “БСП за Бъл­гария“ и член на ИБ на БСП  Крум Зар­ков на прес­кон­ферен­ция на Позитано 20.

Според него, когато се обсъж­дат вът­реш­нопар­тийни въп­роси, важни само за пар­тията, а не въп­росите на днеш­ния ден, БСП изг­лежда неадек­ватно в очите на хората. “Хората иначе ни пос­рещат добре на площада. Там е мяс­тото на БСП днес — заедно с всички онези, които решиха да отх­вър­лят страха. Там трябва да сме ние, а не да ги заливаме с инфор­мация от нашите пленуми“, категоричен е Зар­ков.

“Това, което получавам като обратна връзка от нашите членове и сим­патизанти е, че БСП съв­сем не е раз­делена. Когато хората от БСП ни видяха на площада заедно с тол­кова други раз­лични хора, се зарад­ваха, че сме там и там искат да ни видят“, под­черта той и увери, че довечера социалис­тите отново ще са сред хората на площада, борейки се за една по-различна Бъл­гария.

България

Икономика

Култура

Спорт

Херо гони рекорд в бъл­гар­с­кия фут­бол

В двубоя срещу един от бив­шите си клубове — Лев­ски, нас­тав­никът на Берое Димитър Димитров-Херо стана вторият старши треньор в историята на б…

Прочети още:

Loading...

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...