Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 209, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Социалисти: Борисов води държавата към катастрофа

Социалисти: Борисов води държавата към катастрофа

За пореден път ви моля да призовете министър-председателя в пленарна зала, да го поканите да дойде в пар­ламента, за да обясни какво се случва в дър­жавата. Милиард и 800 милиона ще бъдат изхар­чени. След една сед­мица пар­ламен­тът вече няма да заседава. В тази зала няма да има народни пред­с­тавители, а той ще продължи с джипа си и с останалите невозени минис­три в джипа да ги води и да им обяс­нява какво прави. Поканете го да дойде и да обясни на народ­ните пред­с­тавители какво ги очаква в след­ващите месеци – на кого ще помогне, на кого ще поп­речи. Защото решението не е да излезеш по телевизора и да кажеш – милиард и 800 милиона, и после четири минис­три да обикалят и да се чудят какво е искал да каже министър-председателят“. Това призова от трибуната на НС зам.-председателят на ПГ на „БСП за Бъл­гария“ Георги Свилен­ски.

Един­с­т­вената спасителна мярка, която ще бъде приета от хората навън, е оставка на правител­с­т­вото“, категоричен е Свилен­ски.

 „Бойко Борисов, откакто са започ­нали протес­тите, за пореден път показва, че е най-големият страх­ливец. С неадек­ват­ните си дейс­т­вия води Бъл­гария към катас­т­рофа. Той трябва да е тук и да обясни как ще се премине през тази ситуация. Да спре да се крие като мишка.“ Това заяви народ­ният пред­с­тавител от ПГ на „БСП за Бъл­гария“ Стоян Мир­чев от трибуната на НС.  

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Мениджърът на Манчестър Юнайтед разкри какво е казал на играчите си при 0:2

Мениджърът на Манчестър Юнайтед разкри какво е казал на играчите си при 0:2

Мени­джърът на Ман­чес­тър Юнай­тед Оле Гунар Сол­с­кяер обясни какво е казал на фут­болис­тите си на почив­ката на мача срещу Аталанта. “Чер­вените д…

Прочети още:

Loading...

Свят

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

САЩ разрешиха трета доза „Модерна“ и втора „Джонсън и Джонсън“

Расте натис­кът върху бол­ниците в Обединеното крал­с­тво. С близо 50 000 случая н…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Влошаването на качеството на хранене отново ще ни нареди на първо място в ЕС по сърдечно-съдови заболявания и свързани с храненето болести

„З…

Прочети още:

Loading...