Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт02032021

Брой 42, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Сашо Диков: България не може да се промени към по-добро без БСП и Корнелия Нинова

Сашо Диков: България не може да се промени към по-добро без БСП и Корнелия Нинова

Кой те под­веде така ком­п­лек­сар­ски да реагираш на Кор­нелия Нинова? Хората в интер­нет са прави, че щом смяташ, че си на другия бряг с Кор­нелия, значи си на брега на Бойко Борисов”, обърна се към Слави Трифонов жур­налис­тът Сашо Диков по време на своето гос­туване в шоуто му по телевизия 7/8.

Повод за дирек­т­ната реп­лика на Диков стана пос­тът на Трифонов във Фейс­бук, където той заяви, че не желае да учас­тва в раз­говорите за чес­тни избори, инициирани от БСП, тъй като Кор­нелия Нинова била „на другия бряг“.

 “След тая ти ком­п­лек­сар­щина срещу Кор­нелия би тряб­вало да се замис­лиш как да обяс­ниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в пар­ламента”, така Диков критикува лидера на пар­тия „Има такъв народ“ след агресив­ния му комен­тар за Нинова.

 Диков бе категоричен по време на тв учас­тието си, че Бъл­гария не може да се промени към добро без Кор­нелия Нинова. “Ако не се обединиш с нея, колко депутати ще вкараш — 30, 40, 50 депутати, и Валери Симеонов ще ти се подиг­рава от пар­ламен­тар­ната трибуна”, предуп­реди Диков голог­лавия водещ.

 “Без БСП голямото зло ГЕРБ не може да бъде мах­нато от управ­лението“, посочи Сашо Диков.

 Дъл­гогодиш­ният жур­налист припомни, че 67% от бъл­гарите искат Бойко Борисов да бъде свален от власт. Той бе прям, заявявайки: “Без Кор­нелия Нинова това няма как да стане“.

“Нинова иска да се обедините за чес­тни избори. Ако не се обединиш с Нинова, ще под­с­мър­чаш пок­рай пар­ламен­тар­ната трибуна и ще ти се подиг­рават, както умеят да ти се подиг­рават. Ще си в едно мал­цин­с­тво, което няма да може да нап­рави нищо”, отк­рито предуп­реди жур­налис­тът.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

В Ямбол започва 22-ят Международен маскараден фестивал “Кукерландия“

От 12 до 14 март в Ямбол и в някои села на община Тун­джа ще се със­тои 22-ят Меж­дународен мас­караден фес­тивал “Кукер­лан­дия“ и Национал­ният ку…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие