Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 241, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Стоян Мирчев: България е в криза заради некомпетентността на ГЕРБ

Стоян Мирчев: България е в криза заради некомпетентността на ГЕРБ

Водачите на листи на БСП са авторитети, доказали се в политичес­кия живот“, заяви депутатът от “БСП за Бъл­гария“ Стоян Мир­чев в ефира на БНТ като уточни, че 25% от номинираните за водачи на кандидат-депутатските листи на БСП на пред­с­тоящия пар­ламен­тарен вот са нови лица, които тепърва ще трябва да се доказ­ват.

Имаме икономисти, защото освен в здравна, Бъл­гария се намира и в тежка икономическа криза. Това не е тол­кова заради здрав­ните проб­леми, кол­кото заради неадек­ват­ното управ­ление на ГЕРБ. Юрис­тите са ни много важни, защото през пос­лед­ните четири години видяхме юрис­тите на ГЕРБ какви лобис­тки закони успяха да прокарат“, въз­мутено комен­тира депутатът от левицата.

Като водач на лис­тата в Пер­ник Стоян Мир­чев сподели, че до сега не е получавал отрицателни комен­тари, а номинацията му е оценка за четирите години, в които е бил пред­с­тавител на социалис­тите от Силис­т­рен­ска област, а слуховете за нап­режение в областта, социалис­тът комен­тира така: „В пар­тията винаги е имало сблъсък на раз­лични мнения, но това винаги е движело пар­тията нап­ред. В спора ще стиг­нем до тази победа, с която да сме най-полезни на хората.“

Скан­далите, които управ­ляващите съз­дават относно еднов­ремен­ното обсъж­дане на пар­ламен­тар­ните и президен­т­с­ките избори беше насадено отвътре, с цел да раз­сее акцента от изборите, които ни пред­с­тоят“, смята народ­ният пред­с­тавител от БСП. „Вместо да говорим как за пореден път се прави ремонт на ремонта, ние се занимаваме със спекулативни теми“, заяви той.

БСП няма притес­нения за раз­с­лед­ването, което ОЛАФ провежда. „За 11 години Борисов е свик­нал да обвинява за цялата си неком­петен­т­ност годината и половина, в която има прекъс­ване“, припомни социалис­тът и посочи, че поръч­ката за покупка на автомобилите на МВР не става за 2 месеца, а се зад­вижва доста преди служеб­ното правител­с­тво.

Бъл­гарите трябва да са обединени, тъй като ние трябва да вър­нем политиката в Народ­ното съб­рание, защото пос­лед­ните 10 години в Бъл­гария почти не се говори по важ­ните теми“, зак­лючи Стоян Мир­чев.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Тръмп нарече американски генерал “проклет идиот“

Бив­шият президент на САЩ Доналд Тръмп се изказа грубиян­ски за начал­ника на Обединения комитет на началник-щабовете на американ­с­ката армия Ма…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Земеделската земя в Югозападна България е най-евтината в ЕС

Общо за страната ни сред­ната цена на обработ­ваемата земя е изчис­лена на 5328 евро на хектар,сочат данни на европейс­ката статис­тическа служба…

Прочети още:

Loading...