Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Хаджигенов: За правителство ни е нужен диалог и с БСП и ДПС

Хаджигенов: За правителство ни е нужен диалог и с БСП и ДПС

Хаджигенов: За правителство ни е нужен диалог и с БСП и ДПС

Пър­вият ман­дат ще зависи от “Има такъв народ“, трябва да се заб­рави егото и да помис­лят много добре за ситуацията, засега не е ясно дали ще мис­лим заедно. До този момент не се вижда това да стане“, това каза Николай Хаджигенов от “Изп­рави се! Мутри вън!“ в ефира на “Неделята на NOVA“.

Той припомни, че отдавна е казал, че ще са нужни раз­говори с всички, дори и БСП и ДПС.

Според Хаджигенов “Изп­рави се! Мутри вън!“ е пример за демок­рация, защото всеки може да каже всичко и то се обсъжда, дори отвън да изг­лежда като караница.

“Бихме под­к­репили управ­ление на “Има такъв народ“, ако имат приоритети — Гешев и съдебна реформа, но не и ако то се ръководи от някой като Николай Василев или от сценаристи“, категоричен бе той и допълни, че всеки трябва да върши това, в което е добър, както той не отива да пише сценарии за предаване. 

Юрис­тът изрази под­к­репа за минис­т­рите Бойко Раш­ков и Янаки Стоилов и за дейс­т­вията им, които е тряб­вало да се случат преди години.

За него, обаче, продъл­жаване управ­ление на служеб­ното правител­с­тво ще бъде приз­нак на отчаяние и приз­нание, че не можем да се справим с управ­лението на дър­жавата.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Световното клубно първенство с 32 тима от 2025 година

ФИФА обяви официално квалификацион­ните критерии за новото световно клубно пър­вен­с­тво с 32 отбора от 2025 година, когато Реал (Мад­рид) и Челс…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие