Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Мая Манолова: Част от идеите, зад които стои ИТН, не са на дневен ред

Мая Манолова: Част от идеите, зад които стои ИТН, не са на дневен ред

Ние въз­п­риехме призива на президента “Мутри вън!“, като слоган и наименование на нашата коалиция. Сега видяхме, че мут­рите са добре окопани по всички етажи на властта. Това е процес и с „Ние идваме!” искаме да кажем, че всеки опит за под­мяна ще ни изведе обратно на площада, заяви в студиото на „Нова телевизия” лидерът на “Изп­рави се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова. Ние няма да правим ком­п­ромиси с желанията и надеж­дите на хората. В качес­т­вото си на омбуд­с­ман аз съм работила много с екипа на Слави Трифонов. Под­к­репихме и заедно каузата на май­ките на деца с увреж­дания. Ние си имаме доверие и не се поз­наваме от вчера’, добави тя. Част от идеите, зад които стоят от “Има такъв народ“ обаче, не са на дневен ред към този момент. Ние сме единни по отношение на необ­ходимостта от законодателни промени в правосъдието. Можем да започ­нем и с такива, които да дадат въз­мож­ност този със­тав на ВСС да бъде сменен. Те ритуално се самоубиха с решението си. Смяната на ВСС и остав­ката на глав­ния прокурор са теми, които са на дневен ред, обясни Манолова.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Световното клубно първенство с 32 тима от 2025 година

ФИФА обяви официално квалификацион­ните критерии за новото световно клубно пър­вен­с­тво с 32 отбора от 2025 година, когато Реал (Мад­рид) и Челс…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие