Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 214, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Зайкова за Николай Василев: Може да знаеш 7 езика, но не значи, че не си корумпиран

Зайкова за Николай Василев: Може да знаеш 7 езика, но не значи, че не си корумпиран

Май не бях много добра орис­ница, след като бе тол­кова кратък животът на 45-ия и на 46-ия пар­ламент.

Това каза пред Нова телевизия Мика Зай­кова от “Има такъв народ“.

”Още на предиш­ните избори народът им каза съв­сем ясно и аз това го казах: искам промяна и затова даде повече гласове на пар­тиите на промяната. Второто бе, че на никой не дава бол­шин­с­тво. Работете заедно. И третото, което им каза с нис­ката избирателна актив­ност, бе: омръзна ми от избори! Никой не чу какво каза народът”, заяви доайен­ката на предиш­ните два пар­ламента.

Тя допълни: „Доста хора в този пар­ламент имаха повече его от акъл. Не знаеха и как се прави политика. Тя се прави с диалог и с разумен ком­п­ромис“, под­черта Зай­кова.

“Този пар­ламент свърши нещо много важно – в най-новата история на Бъл­гария правител­с­т­вата носят бюджета, а депутатите го утвър­ж­дават, в този ние прек­роихме бюджета“, каза още тя.

“Пър­вото правител­с­тво, което пред­ложи ИТН, не ми хареса. Не харес­вам Ники Василев. Това, че знае седем езика, не означава, че не е корум­пиран. От 2004 г. започ­наха да дейс­т­ват пред­п­рисъединител­ните фон­дове. Колегите ми от “Под­к­репа“ се интересувахме много. 190 млн. евро бяха отпус­нати за елек­т­ронно правител­с­тво. От това нещо не се видя и един проект“, заяви Зай­кова.

България

Икономика

Култура

Радиооркестърът ще има концерт със солиста на Кралския Концертгебау Мирослав Петков

Радиоор­кес­търът с маес­тро Марк Кадин ще има кон­церт с учас­тието на солиста на Крал­с­кия Кон­цер­т­гебау оркес­тър в Амс­тер­дам — Мирос­лав Пет­ков. …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Александър Шаламанов: Славия е отборът на моя живот

Александър Шаламанов: Славия е отборът на моя живот

Защитникът е поздравен от Еузебио, след като му е отнел топката с брилянтен шпагат без да го докосне

Славия ще кръсти стадиона си “Алек­сан­дър…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие