Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 237, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Изплащат пенсиите и добавката от 120 лв. от 7 октомври

Изплащат пенсиите и добавката от 120 лв. от 7 октомври

Изп­лащането на сумите чрез пощен­с­ките стан­ции ще се извър­шва съоб­разно изгот­вен график. Преводите по смет­ките на пен­сионерите, които получават пен­сиите си по бан­ков път, ще бъдат извър­шени на 7 октом­ври 2021 г., съобщи Епицентер.бг. Изп­лащането на пен­сиите и добав­ките за месеца ще бъде в периода между 7 октом­ври, чет­вър­тък и 20 октом­ври, сряда. Заедно с тях ще бъде изп­латена и допъл­нителна сума от 120 лв. на около 2,08 млн. пен­сионери, уточ­няват от НОИ.

За изп­лащането на добав­ката са пред­видени допъл­нителни близо 249 млн. лв., които са осигурени с актуализацията на бюджета от Народ­ното съб­рание на бюджета на дър­жав­ното общес­т­вено осигуряване за 2021 г. Освен за октом­ври, изп­лащане на допъл­нителна сума към пен­сиите е пред­видено да има и през месеците ноем­ври и декем­ври. Изп­лащането на сумите чрез пощен­с­ките стан­ции ще се извър­шва съоб­разно изгот­вен график, който ще бъде пред­варително обявен във всяка една от тях.

България

Икономика

Икономиката ни се забави през третото тримесечие на тази година

Икономиката ни се забави през третото тримесечие на тази година

Засега няма нито една прогноза от международна или места институция, която да предвижда каквато и да е рецесия за страната ни

Национал­ната ст…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие