Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 157, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Караджов: Нито мафията, нито ДПС, нито Русия свали Петков от власт, паднаха от некадърност

Караджов: Нито мафията, нито ДПС, нито Русия свали Петков от власт, паднаха от некадърност

Никой не им е виновен – нито мафията, нито ДПС, нито Русия са им виновни на „Продъл­жаваме промяната“. Не можеха да управ­ляват и затова пад­наха от власт“, каза минис­търът на регионал­ното раз­витие в оставка Гроз­дан Кара­джов в „Тази сут­рин“ на Би Ти Ви.

По думите му вотът на недоверие е логичен край на една нелогична коалиция. „Аз приемам този край с облек­чение. Полез­ната работа не беше тол­кова много кол­кото би тряб­вало да бъде. По-скоро вече щяхме да нав­редим на Бъл­гария“, смята Кара­джов.

Силно съм скеп­тичен, че ще сед­нем отново на масата за преговори. Особено при този начин на говорене с хвър­ляне на лъжи и обиди. Те не спират да сипят обиди. Или тях­ното, или нищо. Така управ­ляваха, така и пад­наха от власт“, каза Кара­джов.

Според минис­търа в оставка той е бил напад­нат два часа след изтег­лянето на минис­т­рите на ИТН. „Извед­нъж станахме мафията, корум­пираните и мут­рите“, каза Кара­джов.

“Няма как да обяс­няваме повече защо бен­зинът е 3,50 лв., след като взимаме по-евтин пет­рол. Защо цената е с 1,20 лв. отгоре? Във всички други дър­жави монополите се регулират. Този проб­лем трябва да го решава след­ващото правител­с­тво. Много хора явно са изненадани, че не си замъл­чах, когато срещу мен започ­ваха да се изсип­ват лъжи. Аз с доказател­с­тва и документи показах, че министър-председателят не казва истината. Много свик­нахме, че да си мъл­чим е част от играта.

Още от март месец бяха влошени отношенията в коалицията. Нямаше диалог между ИТН и ПП. Когато минис­т­рите на ИТН бяха изтег­лени, извед­нъж станахме мафия“, каза още Кара­джов. 

България

Икономика

Култура

Пътят на хаджийската премяна от Синия Балкан достига до Белия град

Пътят на хаджийс­ката премяна от Синия Бал­кан дос­тига до Белия град с изложба на худож­нич­ката Дора Кур­шумова в галерията в Бал­чик. Екс­позиция…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Стойчо Младенов преговаря с ЦСКА 1948

Стойчо Младенов преговаря с ЦСКА 1948

Стойчо Младенов започна преговори с ЦСКА 1948. Вчера сут­рин той посети клуб­ните офиси, където раз­говаря с благодетеля на „чер­вените“ Цветоми…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Западът разпалва конфликти по целия свят, отредили са на Украйна ролята на пушечно месо

Путин: Западът разпалва конфликти по целия свят, отредили са на Украйна ролята на пушечно месо

Русия няма нужда да използва ядрени оръжия, заяви Шойгу

“Глобал­ните елити с всички сили се опит­ват да запазят изп­лъз­ващата се от ръцете им хе…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...