Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 103, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Гости (2) Съвети за цветята и дома

Съвети за цветята и дома

Балан­сът и хар­монията са водещи идеи за фън шуй. Цветята у дома са един от начините за пос­тигане на това рав­новесие около вас. Вижте 5 полезни фън шуй съвета за дома и цветята.

Как­тусите и останалите бод­ливи рас­тения не бива да се дър­жат в цен­търа на дома или градината, защото съз­дават нап­режение и правят хората по-агресивни. Пос­тавете ги в близост до вход­ната врата или на бал­кона, за да ви пред­паз­ват от зли сили.

Каз­ват, че цветето Мон­с­тера помага на човек да под­реди мис­лите си и да раз­съж­дава трезво. Може да раз­положите рас­тението в зоната на Здравето.

Бегонията помага на хората да общуват по-лесно, като ги прави комуникативни, ост­роумни, освободени. Пос­тавете рас­тението в зоната на Славата.

За да отк­лючите твор­чес­кото мис­лене и въоб­ражението, аран­жирайте дома със свет­лосини теменужки, китайска роза или орхидея.

В работ­ния кът пос­тавете фикус – той ще ви помогне да се със­редоточите по-лесно. Пал­мите в зоната на Мъд­ростта пък ще ви нап­равят по-организирани, а драцената ще ви пред­пази от песимизъм и ще ви нап­рави по-уверени.

В Зоната на Семейс­т­вото пос­тавете сак­сия с алое – цветето съз­дава приятна атмос­фера и има положителен ефект върху отношенията между членовете на семейс­т­вото.

Икономика

ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

Европейс­ката комисия върна Стратегичес­кия план на Бъл­гария с 200 забележки. Това обяви пред БНР заместник-министърът на земеделието Иван Хри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Русенската опера представя “Севилският бръснар“

Русен­с­ката опера ще пред­с­тави “Севил­с­кият бръс­нар“ — от Росини, на 27 май в зала “Фил­хар­мония“. Режисьор е извес­т­ният оперен бас Орлин Анаст…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Руската централна банка опитва да спре ръста на рублата

Рус­ката цен­т­рална банка намали основ­ния лих­вен процент след извън­редно заседание, тъй като влас­тите се опит­ват да овладеят курса на руб­лата,…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...