Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Очакваме премиерата на новия български филм „Игра на доверие“

Очакваме премиерата на новия български филм „Игра на доверие“

На 17 фев­руари 2023 г. е премиерата на „Игра на доверие“. Новият бъл­гар­ски филм по идея на Яна Маринова е вдъх­новяваща история за сил­ната жена, която отс­тоява свобод­ната си воля. В основата на сюжета е въл­нуваща среща с лич­ните истории на майка и дъщеря. Времената, в които живеят, са раз­лични — общес­т­вото се променя, но на всяка от тях се налага да търси своето място, да се бори док­рай за спасение и право на самос­тоятел­ност.

Емоционално наситената продук­ция с елементи на трилър отваря темата за психичес­кото и физичес­кото насилие, често скрити зад мас­ката на доб­рите намерения. Това е история за сил­ната, уверена и смела жена, която отказва да остане в ролята на жер­тва. Режисьор е Мар­тин Макариев, а сценарият е на Борис­лав Захариев. Яна Маринова вплита епизоди от своя живот и от лич­ната съдба на майка си. Статис­тиката сочи, че всяка трета жена у нас има подобен опит. Глав­ните роли се изпъл­няват от Яна Маринова (Даниела), Луиза Григорова-Макариев (Елена), Владимир Зом­бори и София Иванова Лас­кин. Актьор­с­кият със­тав включва още Алек­сан­дър Димов, Пламен Манасиев, Христо Пет­ков, Мария Кавар­джикова, Искра Донова, Малин Кръс­тев, Китодар Тодоров, Яна Титова.

България

Икономика

Спорт

Каляри взе талант на Локомотив (Пловдив)

Фут­болис­тът на Локомотив (Плов­див) Иван Сулев осъщес­тви тран­с­фер в Италия. Според инфор­мацията на „Calciocasteddu“ той е под­писал с втородив…

Прочети още:

Loading...

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие