Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря28102020

Брой 207, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Канадският надският певец Шон Мендес

Канадският надският певец Шон Мендес

Канадският надският певец Шон Мендес

Шон Мен­дес се превърна в звезда на церемонията по връч­ването на европейс­ките музикални наг­ради на MTV в Лон­дон. Той спечели в две от най-престижните категории – тази за артист на годината и за песен на годината, пребор­вайки се с кон­курен­ция на звезди като Тей­лър Суифт, Ед Ший­рън и Майли Сай­ръс.

Церемонията в зала „Уем­бли“ бе пър­вата в британ­с­ката столица от 20 години насам. Неин домакин бе певицата Рита Ора, а изпъл­нения на живо имаха диджеят Дей­вит Гета и U2, които спечелиха и отличието „Глобална икона“. Мен­дес, който е на 19 години, изпълни на живо отличената с наг­рада песен „There’s Nothing Holding Me Back“. Церемонията беше отк­рита от Еминем, който изпълни дебют­ното парче „Walk on Water“ от новия си албум „Revival“. Рапърът спечели и приза за най-добър хип-хоп артист. За най-добър поп артист отричиха певицата от кубинско-американски произ­ход Камила Кабело, а в категорията за рок, спечели „Кол­д­п­лей“. Повечето победители се избират чрез онлайн гласуване на фенове. Те избират отличените в 12 категории, а други отделни 32 отличия се дават за раз­лични страни и региони.

България

Коронавирусът у нас: Отново епидемичен взрив

Коронавирусът у нас: Отново епидемичен взрив

42-ма души са загубили бит­ката с коронавируса през пос­лед­ното денонощие. 2 243 са новите случаи при нап­равени малко над 7 600 PCR теста, кое…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Рома отрази уволнението на треньора на ЦСКА

След­ващият съпер­ник на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа Рома отрази раз­дялата на клуба от “Бъл­гар­ска армия“ с досегаш­ния нас­тав­ник Стаме…

Прочети още:

Loading...

Свят

Десетте най-дразнещи постъпки за белгийците по време на епидемия

Десетте най-дразнещи постъпки за белгийците по време на епидемия

Допит­ване, пред­с­тавено в мес­тни медии, определи десетте най-дразнещи пос­тъпки за бел­гий­ците по време на епидемия, предаде БТА.

На първо място…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...