Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) “Йордан Радичков в спомени на съвременници“

“Йордан Радичков в спомени на съвременници“

“Йордан Радичков в спомени на съвременници“

13 фев­руари от 18.30 ч.в Младеж­кия театър “Николай Бинев“, издател­с­тво “Изток-Запад“ пред­с­тавя книгата “Йор­дан Радич­ков в спомени на съв­ремен­ници“.

Гости ще бъдат и някои от авторите на раз­кази от книгата за именития бъл­гар­ски писател. Пуб­ликуваните в книгата спомени в своята съв­куп­ност съз­дават прек­расна въз­мож­ност отново да извър­вим пътя на Йор­дан Радич­ков и да усетим пулса на сър­цето му, което винаги е бùло за хората. Оставяйки по душата му драс­котини и рани, които той пропус­каше с ряд­ката си способ­ност за всеот­зив­чивост и всераз­биране, проявявайки мъд­рост към случ­ващото се с човека и със света.

Голяма част от спомените зас­тъп­ват еднов­ременно раз­лич­ните моменти от съд­бата на Радич­ков. Поради тази причина, авторите са под­редени по азбучен ред – според фамил­ните имена.

В края на сбор­ника са приложени биог­рафични бележки на учас­т­ниците, които ще бъдат особено полезни за по-младото поколение читатели. Така те ще получат по-изчерпателна пред­с­тава за лич­нос­тите, с които Йор­дан Радич­ков е общувал.

Прек­рас­ната снимка на корицата е на извес­т­ния жур­налист и фотог­раф Иван Бакалов, горещ почитател на Йор­дан Радич­ков.

България

Икономика

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...