Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20092020

Брой 179, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6579 BGN1 GBP = 2.13682 BGN1 CHF = 1.82073 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Италианските кино красавици

Италианските кино красавици

София Лорен – стилна икона

Причината за успеха на Софи Лорен може да се нарече упорит труд: красавицата изработи образа на енер­гични момичета от народа до най-малкия детайл. Гледайки акт­рисата, е трудно да се повярва, че изкус­т­вото на красотата може да се научи. Изис­каните маниери и харак­тер­ната за Лорен поход­ката със съб­лаз­нително люлеене на бед­рата са резул­тат от упорита работа с учители в началото на кариерата й.

Очаровател­ната Орнела Мути – пръска чар в „Укротяване на опър­ничавата“. Фил­мог­рафията на акт­рисата започва на 15-годишна въз­раст с“Най-красивата съп­руга”. Артис­тич­ност и харизма й помагат да се справи. Чув­с­т­вената италианка продъл­жава да показва жен­с­т­веност от екрана.

Моника Белучи – красота в кадъра, красота в живота. Белучи е обичана заради красотата си. Звезда е в списъка на най-красивите жени в Холивуд. Във фил­мовата й кариера са роли на тем­перамен­тни магьос­ници, пом­позни дами и просто жени.

Орнела Мути – непов­торима с Адриано Челен­тано в комедията „Укротяване на опър­ничавата“. Фил­мог­рафията на акт­рисата започва на 15-годишна въз­раст с “Най-красивата съп­руга”. Артис­тич­ността и хариз­мата й помог­наха да се справи с ролята. Чув­с­т­вената италианка продъл­жава да показва на зрителите уникална жен­с­т­веност.

България

Икономика

Световната банка: Намалява качеството на образованието в България

Светов­ната банка: Намалява качес­т­вото на образованието в Бъл­гария

Албания, Азер­байджан и Русия са сред пър­вите 10 дър­жави, пос­тиг­нали глобален нап­редък в областта на здравеопаз­ването и образованието В Бълга…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Голямата ерусалимска синагога остава затворена за еврейската Нова година

Голямата ерусалим­ска синагога остава зат­ворена за еврейс­ката Нова година

Голямата синагога в Ерусалим ще остане зат­ворена за вяр­ващите на еврейс­ката Нова година за пръв път в историята си, поради наложените във вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...