Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря25112020

Брой 228, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Джордж Клуни режисира адаптация на Гришам

Джордж Клуни режисира адаптация на Гришам

Джордж Клуни и Грант Хес­лов ще продуцират игрална адап­тация на бейз­бол­ния роман “Калико Джо“ от Джон Гришам чрез ком­панията. Освен продуцент, Клуни ще бъде и режисьор на филма.

Романът на Гришам раз­казва въз­дейс­т­ваща история за бащи и синове, опрощение и изкуп­ление в света на Вис­шата бейз­болна лига. За осъщес­т­вяването на проекта ще съдейс­тва и Боб Дилън чрез продуцен­т­с­ката си ком­пания “Грей уотър парк“. “Джон е написал прек­расна история, а шан­сът да си сът­руд­ничим с Боб, за да я пренесем на екран, е фан­тас­тичен“, се посочва в съв­мес­т­ното изяв­ление, нап­равено от Джордж Клуни и Грант Хес­лов.

Бащата му Ник Клуни е бил телевизионен водещ. «Когато бях съв­сем малък, винаги ме поразяваше появяването му на телевизион­ния екран“, припомня си той. — “Опит­вах се да раз­бера: как е попад­нал там.“ Но кариерата на бащата започва да запада и семейс­т­вото бързо губи високия жиз­нен стан­дарт. Прочува в тв-поредицата “Спешно отделение“ (19941997). Роберто Род­ригес го кани в своя филм «От залез до зори» (1996). В мелод­рамата «В един прек­расен ден» си пар­т­нира на Мишел Пфай­фър.

България

Икономика

Бюджет 2021 - неразумен, без ясни цел и без помощ за бизнеса

Бюджет 2021 - неразумен, без ясни цел и без помощ за бизнеса

На извън­редно заседание пар­ламен­тът гласува окон­чателно финан­совата рамка за догодина. С кворум от 127 народни пред­с­тавители започна извънре…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Манчестър Сити има 10-годишен план за Лео Меси

Спекулациите в Анг­лия около евен­туал­ния тран­с­фер на Лионел Меси в Ман­чес­тър Сити продъл­жават. В днеш­ния си брой “Таймс“ твърди, че “граж­дани…

Прочети още:

Loading...

Свят

Китай изстреля апарат да донесе на Земята материал от Луната

Китай изстреля апарат да донесе на Земята материал от Луната

Китай изс­т­реля с ракета носител Чанчжън-5 кос­мичес­кия апарат Чанъе-5, който ще донесе на Земята материал от Луната, предаде ТАСС.

В случай на…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...