Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря25112020

Брой 227, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Вера Йорданова ще играе в сериала „Белези“

Вера Йорданова ще играе в сериала „Белези“

Вера Йор­данова — българо-финландски модел и акт­риса, дебютирала в американ­с­кото кино във филм на Куен­тин Таран­тино, е звез­дата в новия сериал на Би Ти Ви и продуцен­т­с­ката ком­пания Midwest. Тв поредицата, наречена “Белези“, ще покаже живота на бъл­гар­ско семейс­тво и слож­ните отношения в битието му, като .на преден план ще излязат страшни и дъл­боко пазени тайни, които определят житейс­кия избор на героите.

Другата главна жен­ска роля ще бъде изиг­рана от носител­ката на “Икар“ Анас­тасия Лютова. Иво Аръков и Вален­тин Ганев също ще учас­т­ват в “Белези“.

Режисьори на новия сериал са Драго Шолев (“Под­с­лон“), Станис­лав Тодоров — Роги (“Столичани в повече“, “Домашен арест“, “Дъвка за балон­чета“) и Петър Крумов (“Срам“). Семей­ната драма се “произ­вежда“ по световни кинос­тан­дарти с най-високо качес­тво, като стремежа на екипа е да над­с­кочи локал­ните ситуации и пос­лания и да се впише в кос­мополит­ните проб­леми.

“Белези“ ще се излъчва вед­нъж сед­мично, не е ясно кога ще тръгне по Би Ти Ви.

България

Икономика

Бюджет 2021 - неразумен, без ясни цел и без помощ за бизнеса

Бюджет 2021 - неразумен, без ясни цел и без помощ за бизнеса

На извън­редно заседание пар­ламен­тът гласува окон­чателно финан­совата рамка за догодина. С кворум от 127 народни пред­с­тавители започна извънре…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Манчестър Сити има 10-годишен план за Лео Меси

Спекулациите в Анг­лия около евен­туал­ния тран­с­фер на Лионел Меси в Ман­чес­тър Сити продъл­жават. В днеш­ния си брой “Таймс“ твърди, че “граж­дани…

Прочети още:

Loading...

Свят

Китай изстреля апарат да донесе на Земята материал от Луната

Китай изстреля апарат да донесе на Земята материал от Луната

Китай изс­т­реля с ракета носител Чанчжън-5 кос­мичес­кия апарат Чанъе-5, който ще донесе на Земята материал от Луната, предаде ТАСС.

В случай на…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...