Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт19012021

Брой 12, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Младежкият театър предлага „Съблечи се за вечеря“

Младежкият театър предлага „Съблечи се за вечеря“

Младежкият театър предлага „Съблечи се за вечеря“

Младежки театър „Николай Бинев“ не се отказва от мисията си да под­държа бъл­гар­с­кия театър, кул­тура и изкус­тво в труд­ните мигове на нас­тоящата ситуация. „Дъл­боко вяр­ваме, че най-хубавите, забавни и запом­нящи се спек­такли са тези, които сякаш вър­вят срещу течението и срещу съд­бата. „Съб­лечи се за вечеря“, пос­тавя пред нас раз­лични препят­с­т­вия. втората премиера на този прек­расен спек­такъл е на 10 декем­ври от 19.00 ч. Комедия, на която всички любители на ефир­ния хумор и стил­ното забав­ление трябва да се нас­ладят.

Автор на пиесата „Съб­лечи се за вечеря“ е фран­цузинът Марк Камолети (19232003), написал повече от 40 пиеси, пос­тавяни в над 55 дър­жави по свята. Само в Париж са изиг­рани над 20 хиляди пред­с­тав­ления на спек­такли по негови пиеси.

Най-играната френ­ска пиеса според „Книгата за рекорди на Гинес“.Можем да се нас­ладим на играта на Алек­сан­дър Хаджиан­гелов, Ния Кръс­тева, Юлиян Пет­ров, Гер­гана Хрис­това, Веселина Конак­чийска и Георги Гоцин. Режисьор — Вен­цис­лав Асенов.

България

Икономика

Loading...

Спорт

Алберт Попов с първи точки за сезона

Алберт Попов спечели първи точки за сезона в Светов­ната купа по ски-алпийски дис­цип­лини, след като се класира 16-ти на слалома във Флахау (А…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие