Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална Шенген – а сега накъде!?

Шенген – а сега накъде!?

След поредната проява на двоен стандарт в ЕС, заради която Нидерландия и Австрия ни спряха за членството в шенгенското пространство:

• Президен­тът Радев заяви: ”Бъл­гар­с­ката дър­жава е мобилизирала всички налични ресурси, за да устоява на без­п­рецеден­т­ния миг­рационен натиск по границата. Вместо европейска солидар­ност Бъл­гария получава цинизъм! Нас­коро трима бъл­гар­ски полицаи загинаха, охранявайки вън­ш­ната граница на Европейс­кия съюз”.

• Премиери от ЕС са казали, че заради Борисов не влизаме в Шен­ген, твърди Кирил Пет­ков, съпар­тиецът му Даниел Лорер с още по-авангардна теза – не ни пус­кали заради… хар­тиената бюлетина.

• „Казаното от Рюте е вярно, границата ни е раз­г­раден двор.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който отново заля с кал своята соб­с­т­вена Родина, но се обяви за най-подходящ за премиер.

• Глав­ният прокурор Иван Гешев ще поиска от нидер­лан­д­с­ките власти доказател­с­тва за твър­денията на тех­ния министър-председател, че БГ границата можела да се премине срещу под­куп от 50 евро.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие