Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална Халф на Левски на преговори в Манчестър

Халф на Левски на преговори в Манчестър

Хал­фът на Лев­ски Филип Кръс­тев замина за Ман­чес­тър, където в рам­ките на два дни ще мине през медицин­ски изс­лед­вания и раз­говори с ръковод­с­т­вото на Ман­чес­тър Сити Груп, включително и за нов договор. Полузащит­никът е соб­с­т­веност на бел­гийс­кия Ломел, който е под шап­ката на гранда от Вис­шата лига. Кръс­тев отпътува вчера за Анг­лия заедно с мени­джъра си Николай Жей­нов. Двамата ще проведат редица срещи на базата на „граж­даните“ с отговор­ници за играчите, които са част от семейс­т­вото на Ман­чес­тър Сити. Специалис­тите ще изкажат своето становище за раз­витието на бъл­гар­с­кия национал в пос­лед­ната година, която прекара под наем в Лев­ски.

От „Герена“ твър­дят, че Сити Груп са доволни от пос­лед­ната година на Кръс­тев и ще му пред­ложат удъл­жаване на кон­т­ракта. През нас­тоящия сезон в Първа лига Кръс­тев има в актива си 17 мача, в които записа пет гола и три асис­тен­ции.

В същото време треньор­с­кият щаб на Лев­ски не е останал доволен от пред­с­тавянето на пос­лед­ния новоп­рив­лечен играч в отбора Абдулахи Шеху. Нигерийс­кият национал под­писа със „сините“ на 16 сеп­тем­ври, но не успя да се утвърди на „Герена“. Освен това Шеху взима една от най-големите зап­лати в клуба. Според запоз­нати той получава по 9000 евро на месец. До момента е взел учас­тие в 9 мача на Лев­ски – 8 за пър­вен­с­тво и един за Купата.

През зимата е вероятно да се стигне и до раз­дяла с вратаря Николай Михай­лов. 34-годишният страж беше забит на пей­ката след отпадането от мал­тийс­кия Хам­рун Спар­танс в евротур­нирите. Вместо него на вратата зас­тана младият Пламен Анд­реев. През този сезон Михай­лов учас­тва в седем мача. Той има договор до лятото на 2024 г., след като препод­писа с клуба през месец май. Очаква се сега раз­дялата да е по взаимно съг­ласие.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Бащата на Джокович позира с руския флаг в Мелбрън

Бащата на Новак Джокович – Сър­джан, беше зас­нет как позира с фенове, дър­жащи рус­кия флаг, а един от тях бе облечен с фланелка със “Z”. Възмо…

Прочети още:

Loading...

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие