Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 63, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална Славия направи трансферна бомба

Славия направи трансферна бомба

Славия реализира изк­лючително изгоден тран­с­фер, като продаде Кемело Нгуена в Рига (Лат­вия). Кон­т­рак­тът е за три години и влиза в сила вед­нага.

Президен­тът на „белите“ Вен­цес­лав Стефанов пот­върди пред БЛИЦ новина за продаж­бата на 22-годишния халф и нап­рави кратък комен­тар. “Рад­вам се много за Нгуена, тъй като той е фут­болист с големи качес­тва. Талан­т­лив е и съм сигурен, че в новия си отбор ще покаже без­с­пор­ния си потен­циал. Неговият тран­с­фер е пример и за останалите фут­болисти. Всеки, който се раз­дава мак­симално и играе за отбора, бива забелязан и в чуж­бина и получава въз­мож­ност да изкарва добри пари“, каза Стефанов.

Фран­цузинът Кемело Нгуена дойде в “Овча купел“ през 2021 г. от Троа и бързо се утвърди в със­тава на Златомир Загор­чич.

Президен­тът на Славия раз­кри и какво е бъдещето на Светос­лав Вуцов, който беше отличен с приза за най-добър вратар на Бъл­гария за 2022 г. заедно с колегата си от ЦСКА 1948 Даниел Наумов. “Поз­д­равявам Светос­лав за наг­радата. Пожелавам му да бъде пос­тоянен в своите изяви, тъй като това е много важно. Той е вратар с невероятни качес­тва и ще играе в голям отбор. Сигурен съм в това, но за да се случи, отново пов­тарям, че трябва да е пос­тоянен“, добави Стефанов.

България

Икономика

Ден втори: Протестът се разраства

Ден втори: Протестът се разраства

Граничните пунктове на северната ни граница отново бяха блокирани с тежка земеделска техника

Във втория ден от ефек­тив­ните протес­тни дейс­т­вия…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Русия арестува журналист от в. “Уолстрийт джърнъл“ по обвинение в шпионаж

Арес­тът на Иван Гер­ш­кович е извър­шен в момент, в който заради вой­ната в Украйна отношенията между Запада и Мос­ква са особено обтег­нати. За п…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...