Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Служител на Левски зверски пребит на „Герена”

Служител на Левски зверски пребит на „Герена”

Мар­кетин­говият дирек­тор на “сините“ Цветан Въл­чев беше пребит звер­ски с железа от двама непоз­нати бук­вално пред офисите на клуба на стадион “Георги Аспарухов“, вчера сут­ринта, докато е отивал на работа. Въл­чев момен­тално е закаран с линейка в бол­ница УМБАЛ “Царица Йоана-ИСУЛ“, където е прис­тиг­нал в без­съз­нание. След нап­равените му изс­лед­вания се оказа, че трав­мите му са изк­лючително тежки. Мъжът, който вече е в съз­нание, е минал ядрено-магнитен резонанс, след което стана ясно, че черепът му е счупен на четири места. Той има счупени ребра, а също така и други травми, които притес­няват лекарите.

От “Бърза помощ“ имали притес­нения, че тил­ната кост е счупена. Пър­вият удар е бил именно там, като е бил изк­лючително силен. “Това е опит за убийс­тво“, комен­тирали лекарите пред близ­ките и колегите на Въл­чев, които се намират в бол­ницата. Sportal.bg се свърза с “УМБАЛ “Царица Йоана-ИСУЛ“. “Въл­чев е с множес­тво травми и опас­ност за живота“, заяви док­тор Фани Цуракова, която също така е и ПР на бол­ницата. Тя обяви, че има заб­рана от дирек­тора да прави повече комен­тари за случилото се.

Въл­чев от над 10 години работи в мар­кетин­говия отдел на Лев­ски, като е заемал раз­лични длъж­ности през годините. Всички служители в офисите на клуба са шокирани от случилото се. Цветан Въл­чев е определян за изк­лючително тих и спокоен човек от своите колеги, които нямат пред­с­тава какво може да е предиз­викало такава жес­токост и агресия пос­ред бял ден към него. Органите на реда вед­нага прис­тиг­наха на “Герена“, за да вземат показания и започ­наха работа по раз­решаване на случая и установяване на побой­ниците.

България

Икономика

Култура

Спорт

Херо гони рекорд в бъл­гар­с­кия фут­бол

В двубоя срещу един от бив­шите си клубове — Лев­ски, нас­тав­никът на Берое Димитър Димитров-Херо стана вторият старши треньор в историята на б…

Прочети още:

Loading...

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...