Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед25102020

Брой 205, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Начална Служител на Левски зверски пребит на „Герена”

Служител на Левски зверски пребит на „Герена”

Мар­кетин­говият дирек­тор на “сините“ Цветан Въл­чев беше пребит звер­ски с железа от двама непоз­нати бук­вално пред офисите на клуба на стадион “Георги Аспарухов“, вчера сут­ринта, докато е отивал на работа. Въл­чев момен­тално е закаран с линейка в бол­ница УМБАЛ “Царица Йоана-ИСУЛ“, където е прис­тиг­нал в без­съз­нание. След нап­равените му изс­лед­вания се оказа, че трав­мите му са изк­лючително тежки. Мъжът, който вече е в съз­нание, е минал ядрено-магнитен резонанс, след което стана ясно, че черепът му е счупен на четири места. Той има счупени ребра, а също така и други травми, които притес­няват лекарите.

От “Бърза помощ“ имали притес­нения, че тил­ната кост е счупена. Пър­вият удар е бил именно там, като е бил изк­лючително силен. “Това е опит за убийс­тво“, комен­тирали лекарите пред близ­ките и колегите на Въл­чев, които се намират в бол­ницата. Sportal.bg се свърза с “УМБАЛ “Царица Йоана-ИСУЛ“. “Въл­чев е с множес­тво травми и опас­ност за живота“, заяви док­тор Фани Цуракова, която също така е и ПР на бол­ницата. Тя обяви, че има заб­рана от дирек­тора да прави повече комен­тари за случилото се.

Въл­чев от над 10 години работи в мар­кетин­говия отдел на Лев­ски, като е заемал раз­лични длъж­ности през годините. Всички служители в офисите на клуба са шокирани от случилото се. Цветан Въл­чев е определян за изк­лючително тих и спокоен човек от своите колеги, които нямат пред­с­тава какво може да е предиз­викало такава жес­токост и агресия пос­ред бял ден към него. Органите на реда вед­нага прис­тиг­наха на “Герена“, за да вземат показания и започ­наха работа по раз­решаване на случая и установяване на побой­ниците.

България

Икономика

Н. Василев: Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеждането на валутния борд

Н. Василев: Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеждането на валутния борд

Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеж­дането на валут­ния борд досега. Раз­дават се милиарди, но без да има нуж­ното пок­ритие от приходи, и то…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Шахтьор подчини Реал (Мадрид) като гост

Отборът на Шах­тьор (Донецк) пос­тигна изненад­ваща победа с 3:2 като гост на Реал (Мад­рид) в двубой от група В на Шам­пион­с­ката лига. Попад…

Прочети още:

Loading...

Свят

Болниците в Европа под сериозно напрежение заради заразените

Болниците в Европа под сериозно напрежение заради заразените

На Стария континент са регистрани над 5 млн. заболели и 200 000 починали

Бол­нич­ните сис­теми на Европа са под­ложени на огромно нап­режение пора…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...