Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря02122020

Брой 232, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Начална Васил Божков се срещна със “сини“ фенове

Васил Божков се срещна със “сини“ фенове

Васил Бож­ков се срещна с феновете на Лев­ски. Биз­нес­менът, чийто хол­динг от една година ръководи “сините“, се видя с привър­жениците на стадион “Георги Аспарухов“, съоб­щава Sportal.bg. Самите пред­с­тавители на Национал­ния клуб на привър­жениците на Лев­ски обявиха с изненада желанието за внезапна среща на ръковод­с­т­вото с тях, след като босовете отбяг­ваха среща от месец август миналата година. Васил Бож­ков прис­тигна на „Герена”, като влезе дирек­тно на пар­кинга на Сек­тор “А“ и избегна среща с жур­налис­тите.

Интерес­ното е, че това е негово първо появяване на “Герена“ от поемането на клуба, след като досега не е гледал нито един мач на живо на стадиона за една година. Сред прис­тиг­налите фенове за срещата бяха бив­шият вицеп­ремиер на Бъл­гария Евгени Бакър­джиев, бив­шият пред­седател на “Тръст Синя Бъл­гария“ Васил Колев, Владимир Владимиров-Гугутката, пред­седателят на НКП Степан Хин­д­лиян, лидерът на Сек­тор Б — Любомир Костадинов-Младежа, както и пред­с­тавители на “Улт­рас Лев­ски“.

В същото време новото попъл­нение на Лев­ски Стайн Спиерингс даде пър­вото си интервю за клуб­ната телевизия. Нидер­лан­д­с­кият полузащит­ник сподели, че се чув­с­тва отлично в “сините“ редици и е щас­т­лив, че тран­с­ферът му в клуба се е осъщес­т­вил.

“Бях един ден в София, след което се присединих към под­гот­вител­ния лагер с останалите мом­чета. Ентусиазиран съм и нямам тър­пение да видя какво пред­с­тои пред нас. Това, което виж­дам до тук много ми харесва. Впечат­ленията ми са повече от добри. Организацията е на много високо ниво. Отборът и колек­тивът са отлични. Трениров­ките също са на високо ниво. Заобиколен съм от професионалисти, които знаят какво правят, така че за мен всичко е страхотно и се чув­с­т­вам добре“, заяви Спиерингс.

“Вяр­вам и знам, че можем да се преборим с Лудогорец и да станем шам­пиони. Важно е, че ще имам въз­мож­ност да играя в европейс­ките клубни тур­нири. Целта ми е да спечеля тит­лата“, добави нидер­лан­децът.

“Чув­с­т­вам се най-добре в средата на терена. Обичам да вкар­вам голове и да асис­тирам. Задачата ми е да се напасна към стила на игра на отбора“, завърши хал­фът.

България

Икономика

Пандемията “изяде“ книгата, 30% спад на продажбите

Пандемията “изяде“ книгата, 30% спад на продажбите

През месеците април и май пък спадът бил драстичен - до 70 на сто

С30% са спад­нали продаж­бите на книги през тази година вслед­с­т­вие на пан­деми…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Син на руски милиардер иска да влезе в Ботев (Пд)

Синът на рус­кия милиар­дер Борис Зин­гаревич — Антон, идва до броени дни в Бъл­гария за среща, за да пред­ложи сделка за Ботев (Плов­див). Това т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Ирландия разхлабва контравирусните мерки – отваря кина, храмове, музеи

Ирландия разхлабва контравирусните мерки – отваря кина, храмове, музеи

В Белгия заработиха магазините след спад на заболяванията

Ирлан­дия излиза от втората си каран­тина. След 6-седмични коронавирусни ограничения …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...