Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб19092020

Брой 179, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6579 BGN1 GBP = 2.13682 BGN1 CHF = 1.82073 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Васил Божков се срещна със “сини“ фенове

Васил Божков се срещна със “сини“ фенове

Васил Бож­ков се срещна с феновете на Лев­ски. Биз­нес­менът, чийто хол­динг от една година ръководи “сините“, се видя с привър­жениците на стадион “Георги Аспарухов“, съоб­щава Sportal.bg. Самите пред­с­тавители на Национал­ния клуб на привър­жениците на Лев­ски обявиха с изненада желанието за внезапна среща на ръковод­с­т­вото с тях, след като босовете отбяг­ваха среща от месец август миналата година. Васил Бож­ков прис­тигна на „Герена”, като влезе дирек­тно на пар­кинга на Сек­тор “А“ и избегна среща с жур­налис­тите.

Интерес­ното е, че това е негово първо появяване на “Герена“ от поемането на клуба, след като досега не е гледал нито един мач на живо на стадиона за една година. Сред прис­тиг­налите фенове за срещата бяха бив­шият вицеп­ремиер на Бъл­гария Евгени Бакър­джиев, бив­шият пред­седател на “Тръст Синя Бъл­гария“ Васил Колев, Владимир Владимиров-Гугутката, пред­седателят на НКП Степан Хин­д­лиян, лидерът на Сек­тор Б — Любомир Костадинов-Младежа, както и пред­с­тавители на “Улт­рас Лев­ски“.

В същото време новото попъл­нение на Лев­ски Стайн Спиерингс даде пър­вото си интервю за клуб­ната телевизия. Нидер­лан­д­с­кият полузащит­ник сподели, че се чув­с­тва отлично в “сините“ редици и е щас­т­лив, че тран­с­ферът му в клуба се е осъщес­т­вил.

“Бях един ден в София, след което се присединих към под­гот­вител­ния лагер с останалите мом­чета. Ентусиазиран съм и нямам тър­пение да видя какво пред­с­тои пред нас. Това, което виж­дам до тук много ми харесва. Впечат­ленията ми са повече от добри. Организацията е на много високо ниво. Отборът и колек­тивът са отлични. Трениров­ките също са на високо ниво. Заобиколен съм от професионалисти, които знаят какво правят, така че за мен всичко е страхотно и се чув­с­т­вам добре“, заяви Спиерингс.

“Вяр­вам и знам, че можем да се преборим с Лудогорец и да станем шам­пиони. Важно е, че ще имам въз­мож­ност да играя в европейс­ките клубни тур­нири. Целта ми е да спечеля тит­лата“, добави нидер­лан­децът.

“Чув­с­т­вам се най-добре в средата на терена. Обичам да вкар­вам голове и да асис­тирам. Задачата ми е да се напасна към стила на игра на отбора“, завърши хал­фът.

България

Икономика

Световната банка: Намалява качеството на образованието в България

Светов­ната банка: Намалява качес­т­вото на образованието в Бъл­гария

Албания, Азер­байджан и Русия са сред пър­вите 10 дър­жави, пос­тиг­нали глобален нап­редък в областта на здравеопаз­ването и образованието В Бълга…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Голямата ерусалимска синагога остава затворена за еврейската Нова година

Голямата ерусалим­ска синагога остава зат­ворена за еврейс­ката Нова година

Голямата синагога в Ерусалим ще остане зат­ворена за вяр­ващите на еврейс­ката Нова година за пръв път в историята си, поради наложените във вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...