Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 69, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Левски договори бивш играч на Атлетико

Левски договори бивш играч на Атлетико

Левски договори бивш играч на Атлетико

Бивш играч на Атлетико (Мад­рид) е фут­болис­тът, който Лев­ски е напът да прив­лече. Става въп­рос за испан­с­кия цен­т­рален бранител Начо Мон­салве. Той вече е договорил лич­ните си условия, като се очаква да мине медицин­ски прег­леди, след което да тръгне за Умаг, където Лев­ски е на под­готовка. Именно бив­шият капитан на НАК Бреда е играчът, за който Славиша Стоянович обяви преди няколко дни, че очаква. 26-годишният юноша на Атлетико има един мач под ръковод­с­т­вото на Диего Симeоне. Това се случва през април 2016 година, когато дебютира срещу Бетис (5:1) в Ла Лига. Високият 188 см Начо Мон­салве има над 50 мача за втория тим на Атлетико, където е бил капитан, и над 30 за втория тим на Депор­тиво Ла Коруня.

През 2017 година преминава в Райо Валекано, който го преот­с­тъпва в Рек­реативо. Там записа 17 мача в Сегунда дивисион. Следва негов тран­с­фер в Твенте, с който печели промоция в Ередивизие през сезон 2018/2019 година. Испанецът изиг­рава 23 мача и вкарва три гола, като е с основна зас­луга за промоцията. Той обаче остава във второто ниво на Нидер­лан­дия, тъй като преминава в НАК Бреда, където дори е капитан, но напуска клуба този януари, след като пос­лед­ните месеци не е играе редовно.

Играчът идва със статут на свободен агент. Фак­тът, че има мач за Атлетико и е бил капитан в НАК са основ­ните неща, които впечат­лили пър­воначално Славиша Стоянович. След проведените раз­говори, в които доста активен е бил Наско Сираков, който говори испан­ски, Начо Мон­салве ще бъде новият цен­т­рален бранител на Лев­ски. Той е вторият фут­болист на този пост, който идва тази зима след Ребин Сулака.

Този сезон Начо Мон­салве има едва един мач и пет минути на терена, като със сигур­ност не е готов да започне да играе вед­нага 90 минути. Стоянович се надява, че испанецът може да бъде полезен на отбора със своите лидер­ски качес­тва. Най-вече да даде спокойс­т­вие на младите играчи на “сините“.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Карлос Насар с европейско сребро в дебюта си при мъжете

17-годишният български щангист подобри рекорда на Стария континент в изтласкването

Успеш­ното пред­с­тавяне на Бъл­гария на европейс­кото пър­венст…

Прочети още:

Loading...

Свят

Франция отваря архивите на Франсоа Митеран за Руанда

Фран­ция ще отвори архивите за Руанда на бив­шия френ­ски президент Фран­соа Митеран, като част от усилието да се раз­бере по-добре ролята й в аф…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Националните приоритети и специфики да са водещи при изготвяне на Стратегическите планове

Как върви изгот­вянето на Стратегичес­ките планове за…

Прочети още:

Loading...