Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт02032021

Брой 42, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Без Нинова и БСП Борисов не може да бъде свален от власт

Без Нинова и БСП Борисов не може да бъде свален от власт

Извес­т­ният жур­налист Сашо Диков в учас­тие по тв 7/8 се обърна с остра критики за отказа на Слави Трифонов да под­к­репи инициативата на БСП за чес­тни избори. Диков се обърна към шоумена с думите: “Без БСП голямото зло ГЕРБ не може да бъде мах­нато от управ­лението“, посочи Сашо Диков.

Дъл­гогодиш­ният жур­налист припомни, че 67% от бъл­гарите искат Бойко Борисов да бъде свален от власт. Той бе прям, заявявайки: “Без Кор­нелия Нинова това няма как да стане“.

“Нинова иска да се обедините за чес­тни избори. Ако не се обединиш с Нинова, ще под­с­мър­чаш пок­рай пар­ламен­тар­ната трибуна и ще ти се подиг­рават”. Диков допълни, че днес ако си на другия бряг спрямо Нинова, си на един бряг с Бойко Борисов и неговото управ­ление.

България

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

Кмет и 3 балотажа за БСП, ГЕРБ спечели Мъглиж с натиск и менипулации

В седем от дванадесетте населени места у нас, където на 28 фев­руари се проведоха час­тични избори за кмет, БСП учас­тва със свои кан­дидати. Ед…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

В Ямбол започва 22-ят Международен маскараден фестивал “Кукерландия“

От 12 до 14 март в Ямбол и в някои села на община Тун­джа ще се със­тои 22-ят Меж­дународен мас­караден фес­тивал “Кукер­лан­дия“ и Национал­ният ку…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие