Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 114, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Боби нямало да се кандидатира за шеф на футбола

Боби нямало да се кандидатира за шеф на футбола

Президен­тът на Славия и член на Изпъл­кома към БФС Вен­цес­лав Стефанов раз­кри пред БЛИЦ, че Борис­лав Михай­лов нямало да се кан­дидатира за нов ман­дат начело на БФС. „Първо, искам да под­чер­тая, че аз не знаех за намерението на Боби да си оттегли остав­ката и да се върне като президент на БФС. Не се бяхме чували и виж­дали месеци наред. Изненадах се, когато го видях да прис­тига за заседанието на Изпъл­кома. Боби е дос­татъчно голям човек, умен и си взима сам решенията“, заяви Венци Стефанов.

Аз го попитах: „Боби, защо се върна?“. И той ми отговори след­ното: „Вър­нах се, за да си изчистя името и ще го нап­равя. На 99% обаче няма да се кан­дидатирам отново за президент през фев­руари догодина, когато пред­с­тои редов­ният кон­г­рес на БФС“, раз­кри Стефанов.

Не мога да комен­тирам защо не е вписан в Тър­гов­с­кия регис­тър. Не знам какъв ход ще пред­п­риеме Боби. Вероятно ще обжалва и ако спечели, ще си остане начело на БФС до фев­руари 2022 година. Ако не – Михаил Касабов ще продължи да изпъл­нява фун­к­циите на временен президент. Но това са мои пред­положения“, завърши Венци Стефанов.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Португалия се развихри преди Евро 2020

Португалия се развихри преди Евро 2020

Европейс­кият шам­пион Пор­тугалия победи Израел с 4:0 в пос­лед­ната си кон­т­рола преди началото на Евро 2020, което ще се проведе от 11 юни …

Прочети още:

Loading...

Свят

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Дания обяви, че носенето на маски няма да е задължително

Индия регистрира световен рекорд по брой на смъртните случаи от COVID-19 за един ден

Дания обяви вчера пос­лед­ните етапи от плана си за отмяна…

Прочети още:

Loading...

Земеделие