Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 214, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Лудогорец замина без треньора си за Дания

Лудогорец замина без треньора си за Дания

Лудогорец замина без треньора си за Дания

Лудогорец отпътува за мача с Мид­тиланд от пър­вия кръг на груповата фаза на Лига Европа без треньора Вал­дас Дам­б­раус­кас. Литов­с­кият специалист се е почув­с­т­вал зле и от съоб­ражение за сигур­ност за здравето на всички е взето решение да остане в Бъл­гария. Пред­с­тои да бъде тес­т­ван за коронавирус и ако резул­татът му бъде отрицателен може да се нап­рави организация да отпътува за Дания.

Вал­дас ще бъде близо до отбора, така или иначе, благодарение на новите тех­нологии. Пред­полагаме, че не е коронавирус, защото той е вак­синиран. Все пак, ако пробата е положителна, ще трябва да се справим без него. Нап­равили сме така, че да бъде близо до отбора, макар и онлайн. Той и неговите помощ­ници са дос­татъчно добре стикован екип, за да се справят. Станис­лав Ген­чев има опита и като старши треньор“, каза изпъл­нител­ният дирек­тор на тима Ангел Пет­ричев.

Бъл­гар­с­кият шам­пион бе пос­рещ­нат в Дания от проливен дъжд и тем­пература от 15 градуса. Отборът прис­тигна във Виборг, където е хотелът на раз­г­рад­чани. “Орлите“ ще се изп­равят срещу Мид­тиланд в първи мач от груповата фаза на Лига Европа днес от 19,45 часа.

България

Икономика

Култура

Радиооркестърът ще има концерт със солиста на Кралския Концертгебау Мирослав Петков

Радиоор­кес­търът с маес­тро Марк Кадин ще има кон­церт с учас­тието на солиста на Крал­с­кия Кон­цер­т­гебау оркес­тър в Амс­тер­дам — Мирос­лав Пет­ков. …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Александър Шаламанов: Славия е отборът на моя живот

Александър Шаламанов: Славия е отборът на моя живот

Защитникът е поздравен от Еузебио, след като му е отнел топката с брилянтен шпагат без да го докосне

Славия ще кръсти стадиона си “Алек­сан­дър…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие