Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 236, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална Кобрата има опасения от съдиите

Кобрата има опасения от съдиите

Кобрата има опасения от съдиите

Куб­рат Пулев замина за Лон­дон, където тази събота ще срещне британеца Дерек Чисора в “O2 Арена” в битка в тежка категория. Коб­рата бе прид­ружаван от брат си Тер­вел Пулев, американ­с­кия си треньор Ибн Кей­сън и целия си щаб. Той призна, че има опасение от съдиите, защото мачът ще е на британ­ска територия. “Мотивацията ми е малко по-различна със същия съпер­ник. Готов съм да докажа, че съм значително по-добър от пред­ния път. Няма човек, който може да ми оспори пър­вата победа над Чисора”, заяви Куб­рат Пулев на летище София.

“Еди Хърн да гледа за неговото поп­рище. Не мисля, че това е реално, който загуби да трябва да се пен­сионира. Чисора е винаги интересен, скан­дален — не трябва да се пен­сионира. Не го виж­дам да е зле физически, но вероятно ще нап­рави всичко въз­можно, за да победи. Този път ще пробва да е малко по-различен. Вероятно ще е по-настъпателен. Фаворит съм, защото съм го побеж­давал. Няма нещо, в което да не го превъз­хож­дам”, добави най-добрият бъл­гар­ски профибок­сьор.

“Пъл­ните трибуни в “O2 Арена” не ме плашат. Много важно е съдиите да присъж­дат обек­тивно. Важно е реферът да не пречи. Вече съм доста опитен. Моят тим сме доста зад­ружни, сплотени и единни. Не виж­дам какво може да ни бутне. Имам опасения един­с­т­вено от съдиите, защото ще сме в Лон­дон”, категоричен е Куб­рат Пулев.

България

Правителството обсъжда ответни мерки за Шенген

Правителството обсъжда ответни мерки за Шенген

Възраженията на Нидерландия са свързани с отпадналия през 2019 г. мониторинг, съобщи вътрешният министър

Правител­с­т­вото ще има готов­ност да р…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Loading...