Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 183, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Любо Пенев: Няма да продаваме никого

Любо Пенев: Няма да продаваме никого

Наставникът на ЦСКА 1948 разкритикува бавната работа на ВАР

Нас­тав­никът на ЦСКА 1948 Любос­лав Пенев говори преди пред­с­тоящия двубой от efbet Лига срещу Арда. Специалис­тът е на мнение, че отборът се пред­с­тавя добре до момента, но целта е това да става още по-добре. Любо също така заяви, че на този етап никой фут­болист няма да бъде продаван, предаде „Спор­тал“.

“Отиваме и се под­гот­вяме за всеки един отделен мач. Кон­тузени нямаме, имаме наказан — Охене, но имаме други фут­болисти и групата ще бъде точна. Всеки трябва да е наясно, че когато има шанс, трябва да се бори. Има голяма вероят­ност да видим Пар­виз Умар­баев в игра. Мен ме интересуват всички фут­болисти и в процеса на работата се решава кой ще бъде в игра“. “Има аномалии в много мачове. При ВАР се губи много време. Това не е нор­мално да се бави тол­кова. Да се играе десет минути и после спираме за пет. Хората от ВАР много по-бързо трябва да взимат решения. Не съм ОК с това нещо. Защо се бавят тол­кова? Не работи по еднакъв начин като в Европа, поне по отношение на времето, за което се взима решение“, критикува Пенев.

“Един отбор, който иска да над­г­ражда винаги трябва да има нови попъл­нения. Един тран­с­ферен прозорец е въз­мож­ност да над­г­раж­даме. Имаме добра група. Русев и Чочев се пред­с­тавят добре, но в тези случай те са реализаторите, а преди това има друга свър­шена работа и всеки гол е зас­луга на целия отбор. Когато печелим, печелим всички, когато губим, губим всички“. По прин­цип тренираме да започ­нем с 11. В някои от мачовете рано останахме с десет, но успяхме да играем добре и атакуващо и с човек по-малко.

“Трябва да дър­жим линията на пред­с­тавяне. Няма гаран­ция, че ще се продължи така, но към момента се случва чрез работа. Защо не ЦСКА да спечели трофей, но да не избър­з­ваме. Искаме да играем още по-добър фут­бол и да стоим високо в класирането. Това не трябва да вкарва нап­режение. Не само за Чочев, има и други оферти, но към момента никой няма да бъде тран­с­фериран. Не искам тези мом­чета да се отк­лоняват от ритъма в момента. Мен ме радва, че фут­болис­тите се показ­ват по най-добрия начин и има интерес към тях от други отбори“, каза Пенев.

България

България отбеляза 114 години от Независимостта

България отбеляза 114 години от Независимостта

Всяко поколение трябва да отстоява независимостта, заяви в обръщение президентът Румен Радев

С тър­жес­т­вени церемонни в цялата страна бе отбел…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Реномираната столична арт галерия “Вежди“ пред­с­тавя изложба живопис и скул­п­тура на Нина Русева и Иван Русев, наречена „Две поколения“.

Дъщеря…

Прочети още:

Loading...

Свят

Владимир Путин обвини Запада в “ядрен шантаж“

Киев получи директни указания да скъса всички споразумения, заяви руският президент

“Срещу нас започна и ядрен шан­таж. Става дума не само за …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...