Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 233, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) БФС отложи дербито между Лудогорец и Левски

БФС отложи дербито между Лудогорец и Левски

Спортно-техническата комисия към Бъл­гар­с­кия фут­болен съюз отложи дер­бито от 6-ия кръг на efbet Лига между Лудогорец и Лев­ски по молба на “сините“. По прог­рама двубоят тряб­ваше да се със­тои на 14 август (неделя) от 21:00 часа, съобщи „Спортал.бг“.

Столичани продъл­жават своето учас­тие в евротур­нирите и, ако отс­т­ранят Хам­рун Спар­танс, ще играят плейоф за влизане в групите на Лигата на кон­ферен­циите след­ващия чет­вър­тък. Именно това е голямата цел пред отбора и Станимир Стоилов заяви, че клубът ще нап­рави всичко въз­можно, за да стигне до груповата фаза. Лев­ски вече отложи два шам­пионатни мача дотук — срещу Славия и Черно море. На Лудогорец също му пред­с­тои плейофен сблъсък в Лига Европа срещу литов­с­кия Жал­гирис след­ващия чет­вър­тък. “Орлите“ отложиха двубоя си срещу Славия от 5-ия кръг на efbet Лига заради учас­тието си в квалификацион­ните кръгове на Шам­пион­ска лига.

С тази промяна нас­тъпва и още една — срещата между ЦСКА — София и Сеп­тем­ври ще започне в 20:00 ч., а не както пър­воначално бе обявено — в 18:15 ч.

България

Икономика

Култура

Модернистите на XX век с изложба в София

Произ­ведения на Пабло Пикасо, Сал­вадор Дали и Хуан Миро ще бъдат под­редени в изложба „Модер­нис­тите на XX век“ в столич­ната галерия Vivacom A…

Прочети още:

Loading...

Свят

Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

НАТО се опитва да привлече Индия в антируски и антикитайски съюз

“Изваж­даме от строя съоръжения ( в Украйна), които поз­воляват (на Запада) да…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...